Πετυχημένος ο χορός του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου

Το κέφι, η διασκέδαση και τα χαμόγελα πλημμύρισαν την φιλόξενη αίθουσα του οικογενειακού Κέντρου Σείριος και αποτελούν για εμάς την απόδειξη επιτυχίας του ετήσιου χορού της Εκκλησίας του χωριού μας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου. Οι νεαροί χορευτές μας με την πολύ καλή προετοιμασία από τους χοροδιδάσκαλους
Πασχαλίδη Παντελή και Αμανατίδου Μαρία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κηρύσσοντας την έναρξη της όμορφης βραδιάς. Ακολούθησε η βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών του Αγίου Γεωργίου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και των αθλητών που με τις επιδόσεις τους κλήθηκαν στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες, κάνοντας περήφανους τόσο τους γονείς τους όσο και όλους τους συγχωριανούς τους. Ακολούθησε ένα όμορφο γλέντι όπου μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για την στήριξη του και ελπίζουμε η βραδιά αυτή να κατάφερε να εκτοπίσει έστω και για λίγο όλες τις έννοιες της δύσκολης καθημερινότητας που μας βαραίνουν. Από καρδιάς σας Ευχόμαστε ένα Ευτυχισμένο Νέο Έτος.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βεροίας

c2b3c521-a1c9-4077-94c3-46e021ec0b8a

Απάντηση