Φορέστε τα Δαχτυλίδια σας έτσι…

Τα δαχτυλίδια αποτελούν τέλεια επιλογή αν θέλετε να προσθέσετε ενδιαφέρον και νέα όψη στην εμφάνιση σας. Προσθέστε ένταση φορώντας δαχτυλίδια με ισχυρό χαρακτήρα για statement εμφανίσεις. Πειραματιστείτε με δαχτυλίδια που διαθέτουν δυναμική και minimal design ταυτοχρόνως, δαχτυλίδια που μοιάζουν να είναι περισσότερο ανδρικά. Το τέλειο πάντρεμα μόδας και στυλ. Το ύφος τους κομψό και ευέλικτο, έξυπνο, ιδανικό για κάθε περίσταση, το γραφείο ή μια βραδινή εμφάνιση.

Φορέστε τα Δαχτυλίδια σας έτσι...

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, εκλεπτυσμένο και σύμφωνο με το urban chic styling – είτε πρόκειται για rocknroll, punk ή hiphop τότε τα πιο μεγάλα δαχτυλίδια και με απλή αισθητική είναι αυτό που χρειάζεστε.

Φορέστε τα Δαχτυλίδια σας έτσι...

Minimal, χοντροκομμένα όλο μέταλλο – χρυσό ή ασήμι – γυαλιστερά ή ματ και αιχμηρές γωνίες, είναι τα δαχτυλίδια που σήμερα κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Θα λατρέψετε να τα φοράτε με τα πάντα και οπουδήποτε.

Φορέστε τα Δαχτυλίδια σας έτσι...

Συνδυάστε τα ογκώδη δαχτυλίδια με απλά κομμάτια, κλασικά, basic, casual, edgy, επιλογές που σε κάθε περίπτωση θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Απάντηση