Έλλη Στάη: Φωτογραφίζεται γυμνή και αποκαλύπτει την ηλικία της!

Οχι, μπράβο! Αυτά να λέγονται! Με σώμα που θα ζήλευε κάθε εικοσάρα, η Έλλη Στάη, με αφορμή το αφιέρωμα στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS, δε διστάζει να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το εξώφυλλο του «Down Town» και να αποκαλύψει την ηλικία της!

«Γδύνονται για να θυμίσουν ότι ο HIV είναι ακόμα εκεί έξω. Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια», είναι το σλόγκαν της εκστρατείας για το οποίο φωτογραφήθηκαν γυμνοί 57 Έλληνες ακόμη!

Έλλη Στάη: φωτογραφίζεται γυμνή και αποκαλύπτει την ηλικία της!

Την ηλικία σας τη λέτε;

Δεν έχω κανέναν λόγο να την κρύψω. Με ένα google search μπορεί να τη βρει όποιος θέλει. Είμαι λοιπόν δημόσια εκτεθειμένη. Πρέπει να είσαι βλάκας για να δηλώνεις ψεύτικη ηλικία ή να λες “είμαι όσο φαίνομαι”, όταν αυτή είναι σε όλους γνωστή. Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε. (γέλια)

Πως διατηρείται ένα τόσο γυμνασμένο σώμα;

Δεν κάνω κάτι μαγικό! Μου αρέσει η άσκηση, είναι για μένα τρόπος ζωής. Αγαπάω την άσκηση και η γυμναστική έχει γίνει πια πρώτη φύση μου. Αν δεν γυμναστώ το πρωί για να κινητοποιήσω το σώμα μου, δεν μπορώ να συνεχίσω τη μέρα. Επίσης, προσέχω τη διατροφή μου χωρίς να είμαι υστερική και με χαρακτηρίζει γενικά μια υπερκινητικότητα ως άνθρωπο. Από εκεί και πέρα, μάλλον έχω καλό DNA.

Απάντηση