DIY του Λεπτού: Φτιάξτε Πανεύκολα τα πιο Όμορφα Κηροπήγια για το Εορταστικό Τραπέζι

 

Μερικά στολίδια, κεριά και ποτήρια κρασιού είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τα πιο όμορφα και ξεχωριστά κηροπήγια!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι (σχεδόν) εδώ και εσείς ακόμα αναρωτιέστε τι θα κάνετε με το στολισμό του εορταστικού τραπεζιούσας; Εμείς βάλαμε τη φαντασία μας σε… δράση και σας παρουσιάζουμε μια εύκολη κατασκευή που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα μετατρέψει τα παλιά σας ποτήρια κρασιού σε πανέμορφα και κομψά κηροπήγια!

Τι θα χρειαστείτε:
Ποτήρια Κρασιού
Κεριά
Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Πώς θα τα φτιάξετε:
1. Δημιουργήστε διάφορους συνδυασμούς με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα στολίδια στο ποτήρι του κρασιού και αναποδογυρίστε το πολύ προσεκτικά. Θυμηθήτε ότι το πιαστράκι τους πρέπει να έχει κατεύθυνση προς τα πάνω. Για να είστε σίγουροι ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας δεν θα «ξεχυθούν» σε περίπτωση που τα μικρά σας ή οι καλεσμένοι σας αναποδογυρίσουν τα κηροπήγια σας, μπορείτε να τα κολλήσετε μεταξύ τους με λίγη κόλλα σιλικόνης.

Αυτά τα υπέροχα κηροπήγια θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

2. Τοποθετήστε ένα κερί σε κάθε ποτήρι κρασιού: τα κηροπήγιά σας είναι έτοιμα! Φοβάστε μη στάξει το κερί; Δείτε εδώ πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτή τη μικρή «καταστροφή».

Tip: Αν νιώθετε πιο τολμηροί, μπορείτε να δημιουργήσετε παραλλαγές αυτής της κατασκευής: γεμίστε τα κηροπήγια σας με λουλούδια, κορδέλες, τούλι ή ακόμα και ζάχαρη για να θυμίζουν χιονισμένο τοπίο. Στην τελευταία περίπτωση, απλά πάρτε ένα χαρτόνι, κόψτε το σε κύκλο με διαστάσεις αντίστοιχες με εκείνες του ποτηριού και κολλήστε το στο χείλος του με λίγη κόλλα για να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο καπάκι.

Έχετε χρόνο και διάθεση; Γεμίστε τα ζάχαρη για να δημιουργήστε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Απάντηση