ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ:Μεγάλη στήριξη των γιατρών στους πολίτες του Πειραιά μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, 125 Ιατροί, 14 Διαγνωστικά Κέντρα και 39 Οδοντίατροι μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα στήριξης των δημοτών της περιφέρειας Πειραιά μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά προς τους επαγγελματίες υγείας της πόλης να στηρίξουν έμπρακτα, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, την Κάρτα Αλληλεγγύης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, 125 Ιατροί, 14 Διαγνωστικά Κέντρα και 39 Οδοντίατροι μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα στήριξης των δημοτών της περιφέρειας Πειραιά μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα συμπληρώνεται και θα ανανεώνεται κάθε 1η  και 15η του μήνα, ενώ για την ενημέρωση συναδέλφων και κοινού, τα ονόματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΣΠ (www.ispeiraias.gr). Επίσης θα υπάρχουν έντυποι κατάλογοι στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (Αγ. Κων/νου 5 – 7ος όροφος στον Πειραιά – δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο).

Σε επόμενη φάση, οι κατάλογοι θα κοινοποιούνται στους Δήμους της περιοχής ευθύνης του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά,  καθώς και σε όσους ιστότοπους επιθυμούν να τους αναρτήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι είτε επαγγελματίες υγείας είτε ευάλωτοι οικονομικά πολίες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Τηλέφωνα 210-4178775 & 41706520,  ώρες 8:00 έως 14:00, mail: info@ispeiraias & iatrikospeiraia@gmail.com

Απάντηση