Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών

Την έμπρακτη αγάπη του έδειξε ο γνωστός τραγουδιστής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα – Ελπίδας.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες καθώς και πρέσβης του Προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” του Make-A-Wish /Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος , ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσήλθε στα πρότυπα διαγνωστικά κεντρικά εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ, όπου έγινε η δειγματοληψία. Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κύριος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος συνεχάρη προσωπικά τον τραγουδιστή,  για την πράξη αγάπης αλλά και για όλη την εθελοντική δράση του, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί από την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ και γενικότερα της αύξησης των εθελοντών δοτών στη χώρα μας. Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών – Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).

Απάντηση