Infinity Scarf| Πώς να το φορέσεις σωστά

Ποιόν πάμε να κοροϊδέψουμε τέλος πάντων, οι φορές που βάζουμε κασκόλ για στιλ είναι περισσότερες απ’ αυτές που φοράμε το κασκόλ επειδή όντως κάνει κρύο. Το ζητούμενο όμως είναι να το φοράς όσο πιο σωστά μπορείς, ώστε να μη σου χαλάει το στιλ (συμβαίνουν κι αυτά), αλλά αντιθέτως να στο αναδεικνύει – κι άλλοτε να στο σουλουπώνει. Κι άντε πες το κλασικό κασκόλ το τυλίγεις γύρω από το λαιμό σου και τελειώνει η υπόθεση, με το infinity τί ακριβώς παίζει;

Ακολούθησε τα παρακάτω για να μη μοιάζεις με καρτούν!

Να έχεις στο μυαλό σου τις υφές και τα μεγέθη. Το κασκόλ πρέπει να είναι αρμονικό με το υπόλοιπο ντύσιμο σε όλα του, σε χρώμα, υφή, μέγεθος και στιλ. Αν, για παράδειγμα, φορέσεις λίγο πιο φαρδιά τα ρούχα σου, ένα υπερμέγεθες κασκόλ ίσως είναι too much. Τουλάχιστον φόρα ένα πιο στενό παντελόνι για να μειώσεις τον όγκο – θες να δείχνεις πιο παχιά; Δε θες!

Να προτιμήσεις – ιδανικά – ουδέτερα χρώματα. Γκρί, καφέ, μαύρο, ακόμη και λευκό, έτσι ώστε να ταιριάζουν πιο εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Για φέτος, μπορείς να πάρεις κι ένα βουργουνδί … είναι η χρονιά του! Να θυμάσαι πως το κασκόλ δεν είναι απλά ένα συμπλήρωμα που θυμήθηκες να βάλεις 1′ πριν βγεις από το σπίτι, αποτελεί κομμάτι του ντυσίματος σου.

Δώσε μια ευχάριστη νότα στο ντύσιμο σου! Κι αν έχει λίγο χρώμα δε μας πειράζει, αρκεί να ξέρεις με ποιο ντύσιμο να το βάλεις. Ένα πολύχρωμο κασκόλ μπορεί να δώσει έναν πιο ανάλαφρο αέρα σε ένα total black ή και black & white ντύσιμο. Μην ανακατέψεις πολλά χρώματα μαζί γιατί σ’ έφαγα!

Να το βάζεις ψηλά και να το έχεις σφιχτά δεμένο – αρκεί να μη σε πνίγει φυσικά. Όσο πιο ψηλά το έχεις, τόσο πιο πολύ θα σε κολακεύει. Αν το αφήνεις χαλαρό να καλύπτει όλο το στήθος σου, θα κρύβει την μπλούζα σου και τα αξεσουάρ σου. Ο στόχος άλλωστε είναι να ζεσταίνει το λαιμό σου, το ξέχασες;

Όταν έχεις τη δυνατότητα, βάλε και τους ώμους σου μέσα. Αν δε σε παίρνει να το φορέσεις έτσι, δεν πειράζει, κομμάτια να γίνει. Πάντως, αν έχεις κάποιο μεγάλο και πολύ χοντρό infinity scarf, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να το φορέσεις, τόσο από άποψη στιλ όσο κι από άποψη προστατεύομαι-πλήρως-από-το-κρύο.

Καλό χειμώνα είπαμε;

Απάντηση