Πώς να Φτιάξετε Μόνοι σας το πιο Χριστουγεννιάτικο Χαρτί Περιτυλίγματος

 

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο χαρτί περιτυλίγματος! Μόνο με 2 υλικά μπορείτε να φτιάξετε φανταστικό πρωτότυπο χαρτί περιτυλίγματος που ταιριάζει σε κάθε εποχή του χρόνου.

Τι θα χρειαστείτε Λευκό χαρτί περιτυλίγματος (θα βρείτε σε κατάστημα με υλικά περιτυλίξεως και αν αγοράσετε 50 ή 100 μέτρα θα έχετε μπόλικο χαρτί για πολλά χρόνια σε πολύ καλή τιμή), ανεξίτηλο στυλό ή μαρκαδοράκι.

Για να φτιάξετε το χαρτί σας θα χρειαστείτε λευκό χαρτί, μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδοράκι και κόκκινο μαρκαδόρο.

Αφού κόψτε την ποσότητα χαρτιού που επιθυμείτε, ξεκινήστε να γράφετε όλα τα γράμματα της αλφαβήτας οριζόντια και κάθετα. Γράψτε τα γράμματα ανακατεμένα ή με τη σειρά και φροντίστε, στη μέση περίπου του χαρτιού, να γράψετε κάθετα ή οριζόντια μια λέξη που επιθυμείτε, όπως Christmas ή Χριστούγεννα (αναλόγως με το αν θα επιλέξετε ελληνική ή αγγλική γραμματοσειρά).

 

Επιλέξτε ποια λέξη θα θέλετε να κυκλώσετε πάνω στο χαρτί σας.

Δείτε πόσο όμορφα δείχνει αυτό το χαρτί περιτυλίγματος πάνω στα δώρα! Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον μηνύματα προς τους αγαπημένους σας δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον σταυρόλεξο με μηνύματα αγάπης.

Χρησιμοποιώντας έναν κόκκινο μαρκαδόρο κυκλώστε τη λέξη που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια τυλίξτε το δώρο σας με αυτό το περιτύλιγμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε όμορφα προσωποποιημένα μηνύματα για τους αγαπημένους σας που θα τους εντυπωσιάσουν.

Χρησιμοποιήστε κόκκινη κορδέλα για να στολίσετε επιπλέον το δώρο σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο τρόπο για να φτιάξετε χαρτί και τις υπόλοιπες γιορτές του χρόνου, σε γενέθλια, ονομαστικές εορτές, Πάσχα ή επετείους.

Έξτρα tip Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ανάμεσα σε κάποια γράμματα μπορείτε να κάνετε κόκκινες καρδούλες με ανεξίτηλο μαρκαδοράκι!

Προσθέστε αν θέλετε μια ετικέτα για να προσθέσετε μερικές ευχές.

Απάντηση