Δείτε την ιρλανδική εταιρεία που κάνει χρυσές δουλειές πουλώντας ρούχα από 1,5 ευρώ – Ποιο είναι το μυστικό της

Ταχέως αναπτύσσεται στις ΗΠΑ ιρλανδική αλυσίδα η οποία παρέχει στους καταναλωτές πάμφθηνα ρούχα.

“Αγοράζουμε τα ρούχα μας από τα ίδια εργοστάσια που αγοράζουν και οι άλλοι”, αναφέρει ο Geroge Weston, CEO της Associated British Foods, μητρικής εταιρείας της Primark

Ενώ τα πολύ φθηνά ρούχα πολλές φορές αποτρέπουν τους πελάτες από το να τα αγοράσουν, όπως φαίνεται οι νέοι δεν… αντιμετωπίζουν τέτοιους προβληματισμούς. Αναλυτές της Goldman Sachs σημειώνουν στο Buzzfeed ότι οι καταναλωτές θέλουν τα ρούχα τους ιδιαίτερα φθηνά.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, επειδή οι πωλήσεις της εταιρείας κυμαίνονται σε “τρελούς ρυθμούς” τα ρούχα από την παραλαβή τους ακόμα εξαντλούνται, χωρίς να χρειάζεται να αποθηκευτούν.

Το Φθινόπωρο, εκπρόσωπος της Primark είπε στο Buzzfeed ότι οι τιμές είναι χαμηλές, επειδή η Primark λειτουργεί διαφορετικά, πιο έξυπνα και πιο καθαρά από τις άλλες εταιρείες.

primark_3.JPG

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή η σχέση της Primark με τους προμηθευτές της είναι άριστες ενώ κυριαρχεί στο Instagram.

Τα μαγαζιά της σκοπό έχουν να ενθαρρύνουν τους χρήστες να μπουν στο Instagramm , σημειώνει ο Matthew Campbell του Bloomberg Busnissweek, συμπληρώνοντας ότι σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει δωρεάν Wi-Fi ενώ σε όλους τους καθρέφτες αναγράφεται το #Primania.

primark_4.JPG

Είναι κοινό μυστικό πως όποια εταιρεία κυριαρχήσει στο Instagram κυριαρχεί και στην αγορά και μία από αυτές είναι, εκτός από την Primark και η Zara, αναφέρουν παράγοντες της αγοράς.

Απάντηση