Η «γενετική ανωμαλία» που «έκρυβε» ο Χίτλερ

«Πλέον, είναι επίσημο», γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ αναπαράγοντας την είδηση που επιβεβαιώνει τη «γενετική ανωμαλία» του Φύρερ

O Χίτλερ είχε έναν μόνο όρχι, σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία που έχει στα χέρια του ο Γερμανός ιστορικός Πέτερ Φλάισμαν και ο οποίος επικαλείται ιατρικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Φύρερ μετά τη σύλληψή του το 1923 σε φυλακή της χώρας.

«Πλέον, είναι επίσημο», γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ αναπαράγοντας την είδηση που επιβεβαιώνει τη «γενετική ανωμαλία» του Φύρερ.

Σύμφωνα με τα πόρισμα των γιατρών, ο δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας είχε γεννηθεί με κρυψορχία και σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο, το πρόβλημα εντοπιζόταν στη δεξιά πλευρά. Κρυψορχία είναι η απουσία ενός ή και των δύο όρχεων από το όσχεο. Θεωρείται η πιο κοινή ανωμαλία κατά τη γέννηση των αγοριών.

«Κατά τα άλλα, ο Χίτλερ είναι υγιής και δυνατός», σχολίαζε ο Γιόζεφ Μπριν ο γιατρός της φυλακής του Λάντσμπεργκ, εκεί όπου κρατείτο για μικρό χρονικό διάστημα ο Χίτλερ. Τότε, ο Φύρερ ζύγιζε 78 κιλά.

Μέχρι πρόσφατα, οι ιστορικοί πίστευαν ότι τα αρχεία αυτά είχαν χαθεί, ωστόσο, «εμφανίστηκαν» σε μία δημοπρασία στη Βαυαρία το 2010. Οι αρχές τα κατάσχεσαν πριν βγουν στο «σφυρί» και στη συνέχεια, δόθηκαν στο πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης για να μελετηθούν.

Σύμφωνα με τα αρχεία, διαψεύδεται η φήμη ότι ο Χίτλερ τραυματίστηκε στα γενετικά του όργανα κατά τη διάρκεια μάχης κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιπλέον, τα νέα στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είχε δηλώσει ο παιδίατρος του Χίτλερ στις αμερικανικές αρχές το 1943, ότι δηλαδή ο ηγέτης των Ναζί είχε γεννηθεί χωρίς καμία ανωμαλία.

Απάντηση