Ντροπή: Δεν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα στη ΝΔ!

Όσα δημοσιοποιήθηκαν μέχρι στιγμής είναι ανεπίσημα!- Η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα  και μερικοί έφυγαν για … σουβλάκια και θα ανακοινώσουν αύριο τα ποσοστά-  Έγραψαν στα “παλιά τους παπούτσια” τους 400 χιλιάδες πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν για να ψηφίσουν – Δεν πήραν κανένα μάθημα από το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου- Οι Ισπανοί έβγαλαν τελικά αποτελέσματα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα – Είναι δύσκολη η διασταύρωση, υποστηρίζει η Συγγρού

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η αδυναμία της Συγγρού να εκδώσει επίσημα αποτελέσματα και η απόφαση να μετατεθούν για το πρωί της Δευτέρας οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε πείσμα του φιάσκου της 22ας Νοεμβρίου, και παρά τις υποσχέσεις ότι αυτή τη φορά θα κυλήσουν όλα ομαλά, οι ιθύνοντες της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής  (ΚΕΦΕ) πέντε ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης δεν κατάφεραν να εκδώσουν, έστω μερικά, αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον προεδρεύοντα της ΚΕΦΕ κ. Γιάννη Τραγάκη τα πρώτα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν κάποια στιγμή περί τις πρωινές ώρες.

Με πρόσχημα την τυπολατρεία του Καταστατικού μετέθεσαν για την επομένη, προκαλώντας πολλές απορίες αν το νέο αυτό φιάσκο οφείλεται σε απλή ανικανότητα ή υποκρύπτει σκοπιμότητες.

Προσβάλλοντας τους 400 χιλιάδες ψηφοφόρους που αψήφησαν την ταλαιπωρία της πολύωρης αναμονής στις ατελείωτες ουρές, οι καρεκλοκένταυροι του κομματικού μηχανισμού της Συγγρού, άφησαν στο σκοτάδι εκατομμύρια πολιτών που ξενύχτησαν περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις για αποτελέσματα που αποσπασματικά γίνονταν γνωστά από πολύ νωρίς.

Η στάση της διαβόητης πλέον ΚΕΦΕ έγινε δεκτή με οργή από τους νεοδημοκράτες που τηλεφωνούσαν στη Συγγρού, αλλά και σε μέσα ενημέρωσης, για να διαμαρτυρηθούν επισημαίνοντας ότι τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ισπανία, όπου οι κάλπες έκλεισαν αργότερα και σε αυτές είχαν συμμετάσχει εκατομμύρια ψηφοφόροι, έγιναν πολύ νωρίτερα γνωστά.

Ωστόσο από τη ΝΔ υποστηρίζουν ότι… δεν τρώνε σουβλάκια και πως δε δίνουν τα αποτελέσματα γιατί μέχρι τη 1πμ είχαν μόλις το 11% της Επικράτειας. Γεγονός που απέδιδαν στην απαραίτητη διασταύρωση των στοιχείων των εφορευτικών επιτροπών από τη ψηφιακή βάση που δημιούργησε η Vodafone.

Απάντηση