Η Δερμάτινη Φούστα φοριέται Κάθε Μέρα

Μια εύκολη και αλάνθαστη καθημερινή επιλογή για το καθημερινό σας στυλ είναι αυτή τηςδερμάτινης φούστας. Εύκολη και αλάνθαστη, γιατί συνδυάζεται τέλεια με βασικά και απλά κομμάτια, από ένα πουλόβερ, πουκάμισο, t-shirt έως φούτερ και ένα tank top. Τις μέρες που κάνει πολύ κρύο συνδυάστε τες με ένα χοντρό πουλόβερ, ένα κλασικό παλτό, το opaque καλσόν και τα μποτίνια σας. Τα βράδια αναδείξτε την πιο σαγηνευτική σας πλευρά φορώντας την με ένα μεταξωτό top με λεπτές τιράντες, ένα body με διαφάνειες και cut-outs, με ένα απλό t-shirt και φυσικά ψηλοτάκουνα – γόβες ή μποτίνια.

Η Δερμάτινη Φούστα φοριέται Κάθε Μέρα

Η Δερμάτινη Φούστα φοριέται Κάθε Μέρα

Η πιο κλασική εκδοχή δερμάτινης φούστας είναι αυτή σε pencil γραμμή, από εκεί και έπειτα όμως οι επιλογές ποικίλουν και η τελική επιλογή καθορίζεται πρώτα από τις ανάγκες της σιλουέτας σας και μετά από το στυλ και την καθημερινότητα σας.

Η Δερμάτινη Φούστα φοριέται Κάθε Μέρα

Στο γραφείο φορέστε την δερμάτινη φούστα με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο – θηλυκό ή ανδρόγυνο. Ολοκληρώστε το outfit με ένα ζευγάρι μποτίνια, μια boxy τσάντα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα προβάλλει ακόμη περισσότερο την εικόνα σας και το στυλ σας.

Απάντηση