Τζιτζικώστας: Eπιβεβλημένη η συνομιλία Καραμανλή-Τσίπρα τον Ιούλιο

O υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη»

Όχι μόνο κακή, αλλά και επιβεβλημένη, χαρακτήρισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τη συνομιλία Τσίπρα-Καραμανλή κατά τη διαπραγμάτευση του Ιουλίου.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε, όμως, νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη».

«Σήμερα που ζούμε κάτω από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μιας πολύ επικίνδυνης κυβέρνησης που οδηγεί τη χώρα μαθηματικά στον γκρεμό, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κύκλους, τετράγωνα και ρόμβους», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «όλα αυτά η ΝΔ πρέπει να τα ξεπεράσει».

«Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις η Νέα Δημοκρατία να γίνει και πάλι ένα κόμμα που θα συνομιλεί με την κοινωνία, που θα έχει συγκεκριμένες εφαρμόσιμες λύσεις και που θα προτείνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στους Έλληνες για να την ξαναεμπιστευθούν», είπε , σημειώνοντας πως «μόνο αν η ΝΔ αλλάξει θα μπορέσει σύντομα να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που μας οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πάντως, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε τώρα, είτε μετά τις όποιες εκλογές.

Comment here