Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με την Έριδα εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου και πάνω στην «φούρια» σου μπορεί να συμβούν πολλά. Μια πιθανή συνέπεια είναι να «σπάσεις» μια συνεργασία που κατά την κρίση σου δεν αποδίδει αλλά πρόσεξε και σε σχέση με χειρισμούς, που μπορεί να απειλήσουν την σωματική σου ακεραιότητα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ξαναδείς από την αρχή ένα επαγγελματικό θέμα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την συναισθηματική σου αστάθεια και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να «σταθείς» σε μια «νορμάλ» σχέση. Κάνε λοιπόν τα παιχνίδια και τις κατακτήσεις σου, ξέροντας ότι αύριο είναι μια… άλλη μέρα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι μπορείς να ωφεληθείς από μια συνεργασία, μόνον αν θέσεις εξ αρχής τους όρους σου, διαφορετικά θα «φορτωθείς» δυσανάλογες ευθύνες. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι αλλά και «υποψιασμένος/η» απέναντι σε τρίτους που επιδιώκουν κυρίως να κερδίσουν πάνω στις δικές σου πλάτες.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί την δημιουργία μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς, σε αυτό το σημείο μάλιστα ίσως να σε βοηθήσει και ο ενεργός Άρης που σε ωθεί να κάνεις ένα «άνοιγμα», από αυτά που… δεν συνηθίζεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει παγίδες. Μπορείς όμως να ωφεληθείς, διαθέτοντας κάποια αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι ή σου θυμίζουν κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, μπορεί να προκύψει ένα νομικό θέμα, που θα σε αναγκάσει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα.

Ερωτικά
Οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις που βιώνεις το τελευταίο διάστημα, σίγουρα θα σε κάνουν να απορείς, αλλά το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις στα σοβαρά κάποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις, που απλά δεν σου αξίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης. Παράλληλα,, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη βάζει ένα όμορφο «περιτύλιγμα» στα προσωπικά σου, την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει κάποιες κρυφές πτυχές στην ζωή ή τον χαρακτήρα του/της συντρόφου σου, φέρνοντας σε μπροστά σε ένα δίλημμα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα ενδέχεται να συμβάλλει στην ανάδειξη κάποιων υπόγειων διεργασιών στην δουλειά σου κι ίσως βρεθείς προ ενός εκβιαστικού διλήμματος. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος περνά από εξετάσεις μια συνεργασία σου, αφήνοντας την αίσθηση ότι δεν μπορείς να υπολογίζεις παρά μόνον στον εαυτό σου.
Ακόμη, μην αδιαφορήσεις, αν εμφανιστούν «ύποπτα» συμπτώματα στην υγεία σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια σημαντική κίνηση αυτήν την περίοδο, μάλλον θα «παντρευτείς» με τα… προβλήματα! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, είτε σου αρέσει είτε όχι, μπορεί να επιβιώσει, μόνον αν πάρει τα χαρακτηριστικά μιας «σύμβασης».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με την αντίθεση Άρη-Έριδας να δεσπόζει στους ουρανούς το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και τα νεύρα σου. Παράλληλα, ίσως προκύψουν έντονες καταστάσεις ή αυξημένες πιέσεις στην δουλειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να αποφύγεις αναπτυξιακές κινήσεις, που μάλλον δεν έχουν καμία τύχη. Μπορείς όμως να απαλλαγείς από κάτι που σε βαραίνει ή σε αγχώνει.

Ερωτικά
Η «εμπλοκή» της Έριδας με τον Άρη και την Αφροδίτη ίσως συμβάλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε «απογειώσει» αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με την Έριδα μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά σε κάποιες απαιτήσεις που σε ξεπερνούν! Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα μέρος τους να πηγάζει από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, κάτι που θα σε πιέσει περισσότερο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου.

Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης στο ζώδιό σου «να κάνει το αίμα σου να βράζει», την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος βάζει εμπόδια στις σχέσεις σου, απαιτώντας, σύνεση και ψυχραιμία. Για μια ακόμη φορά λοιπόν καλείσαι να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που παίζει «περίεργα» παιχνίδια. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε μια περιπλάνηση σου στο… άγνωστο, είτε σε φυσικό, είτε σε πνευματικό επίπεδο. Πρόσεξε όμως μήπως χάσεις κάποια σημαντικά εργαλεία, έγγραφα ή αρχεία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε προσκαλεί σε νέες περιπέτειες, αυτήν την φορά όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση με «άδοξο» τέλος θα πρέπει να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό/η.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» μια υπόθεση που καθυστερεί, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στους κόλπους φίλων και γνωστών, που έχουν κάθε «έννομο συμφέρον» και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς από ό,τι δεν χρειάζεσαι, με το αζημίωτο, φυσικά!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό ίσως δημιουργήσει μια αστάθεια ή μια αβεβαιότητα, τόσο στις επιθυμίες σου, όσο και στην στάση των άλλων απέναντί σου, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και δώσε προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύουν την σοφία και την προνοητικότητα σου, ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου. Αλλά αν εσύ υποψιάζεσαι προς την σωστή κατεύθυνση, φαίνεται ότι ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση.

Ερωτικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να «αναγεννηθείς» ειλικρινά, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και νοοτροπίες που σε έφεραν σε αδιέξοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα αλλά και ο ενεργός Κρόνος αυξάνει την απαισιοδοξία σου, μην φτάσεις όμως στο σημείο να υποτιμήσεις τις δυνατότητές σου, ούτε να απομονωθείς από άτομα που σε χρειάζονται και τα χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά βέβαια φαίνεται ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές», κάθε πράγμα όμως θέλει το μέτρο του!

Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο έχεις μάλλον τις «κλειστές σου», κάτι που εμποδίζει την πρόσβαση όσων ενδιαφέρονται για σένα. Σήμερα όμως μπορεί να δώσεις το ελεύθερο σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά από το παρελθόν.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Κάποιοι «φίλοι» που γνωρίζουν τις καλές προθέσεις και την ευαισθησία σου, ίσως αποπειραθούν να σε εκμεταλλευτούν, παρουσιάζοντας μια κατάσταση όπως τους/τις βολεύει! Κι αν -όπως θα όφειλες- αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται μην διστάσεις να «ξεκόψεις» οριστικά μαζί τους, όποια δικαιολογία κι αν σκαρφιστούν. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες εμμονές, που καλό είναι να υπερβείς, πριν σε εγκλωβίσουν ή σε οδηγήσουν σε «ολισθηρά» μονοπάτια. Κι όχι ότι δεν μπορείς να «δραπετεύσεις» αλλά γιατί να μπλεχτείς με… ολίγον «βρώμικες» ιστορίες;

 

Απάντηση