Μένουν στον Πλατύκαμπο οι αγρότες, προειδοποιούν για μπλόκα από Γενάρη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το γεγονός ότι οι δουλειές στο χωράφι λιγόστεψαν όσο μπαίνει ο χειμώνας, 250 και πλέον τρακτέρ, αλλά και αγροτικά αυτοκίνητα με αγρότες από χωριά της Λάρισας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής συνεταιριστών Λάρισας για μάζωξη στον κόμβο Πλατύκαμπου. Για μισή ώρα οι αγρότες έβγαλαν τα τρακτέρ στο οδόστρωμα, έκλεισαν το δρόμο και πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, αποφασίζοντας να μείνουν με τα μηχανήματα στις άκρες του δρόμου ως το πρωί του Σαββάτου τουλάχιστον, οπότε αναμένεται νέα συνέλευση.

O πρόεδρος Λαρισαίων Αγροτών, Χρ. Σιδερόπουλος, κάλεσε στη σύσκεψη του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου τα συντονιστικά.

Περισσότερο συμβολικό χαρακτήρισε το μισάωρο αποκλεισμό ο πρόεδρος των Λαρισαίων Αγροτών, Χρήστος Σιδερόπουλος, μιλώντας στο AgroNews, ενώ κάλεσε στη σύσκεψη του Σαββάτου όλα τα συντονιστικά της ηπειρωτικής χώρας (Θεσσαλία, Μακεδονία κ.λπ.), ώστε να αποφασίσουν για κλιμάκωση δυναμικών κινητοποιήσεων αρχές Ιανουαρίου.

Σημειώνεται πως το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί καλούνται εκ νέου αγρότες από την Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Κεντρική Ελλάδα να προσέλθουν στον κόμβο προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τον περαιτέρω συντονισμό.

Απάντηση