ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ‘’Χριστούγεννα στην πόλη’’ συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο:

  • Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μμ, στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας (δίπλα από το πνευματικό κέντρο), το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κορυφής, σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα με την κυρία κρίση»
  • Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, οι εκπαιδευόμενοι του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, θα παρουσιάσουν τη δράση « Οδοιπορικό στην Ελλάδα του δωδεκαημέρου ». Τα παιδιά θα προβάλλουν ήθη, έθιμα, χορούς και χριστουγεννιάτικα κάλαντα της περιοχής μας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  • Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις

11:00 μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο η εκδήλωση ‘’Μύρισε Χριστούγεννα’’: Παρασκευή γλυκισμάτων από τους επίδοξους σεφ της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

7 μμ οι χορωδίες θα μας ταξιδέψουν σε χώρες μακρινές, με ωραίες χριστουγεννιάτικες μουσικές από όλο τον κόσμο! Συμμετέχουν: Ο χορός ιεροψαλτών Αλεξάνδρειας (διευθύνει ο Ανέστης Κεφαλάς), το χορωδιακό εργαστήρι “Αλεξανδρινές Φωνές” και η παιδική χορωδία “Μελισσάνθη” (διευθύνει η Ελένη Θεοδωρίδου και συνοδεύει στο πιάνο ο Κώστας Παντελίδης).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με ελεύθερη είσοδο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Απάντηση