Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος: Παντρεύτηκαν μυστικά;

Δύο χρόνια σχέσης, φαίνεται πως είναι αρκετά για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Αθηνά Οικοναμάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος! Τόσα ταξίδια, τόσες ημέρες και νύχτες στη Μύκονο, τόσο ταιριαστό ζευγάρι! Άντε, καιρός είναι να το επισημοποιήσουν και να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους! Μα τι περιμένουν!

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη αφού φαίνεται ότι έχει βρει στα μάτια του συντρόφου της τον άντρα της ζωής της! Κάποια δημοσιεύματα, τον περασμένο Αύγουστο ήθελαν τον νεαρό επιχειρηματία να έχει κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην Αθηνά Οικονομάκου την ημέρα των γενεθλίων του, στη Μύκονο. Αμέσως μετά ακολούθησε και κλειστό πάρτι στη Μύκονο, όπου και πέρασαν τις βέρες. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είχε δηλώσει κάτι σχετικό με το θέμα, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να επισημοποιούν τη σχέση τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα σενάρια περί μυστικών αρραβώνων, επανήλθαν, αλλά το περιοδικό ΟΚ!, με δημοσίευμά του, τα διαψεύδει! «Αν και το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί πια μόνιμα στο σπίτι του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Αθήνα, δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη τη σχέση του!» διαβάσαμε στο περιοδικό που επικοινώνησε με το περιβάλλον της ηθοποιού.

Τελικά, εμείς, πότε θα φάμε κουφέτα από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

 

 

Comment here