Βίντεο: Μια μελαχρινή, μερικά σουβλάκια κι ένας ντελιβεράς στην κορυφαία φάρσα της χρονιάς!

Μια απατημένη καυτή μελαχρινή, ένας πρώην σύντροφος και μια γερή εκδίκηση στήνουν το απόλυτο σκηνικό με θύμα έναν ανυποψίαστο ντελιβερά που πάνω που χαίρεται, βρίσκεται να προσπαθεί να γλιτώσει από τον έξαλλο σύντροφό της

Η απόλυτη φάρσα της χρονιάς έλαβε χώρα στην Ελλάδα και κάνει όποιον τη δει να κλαίει από τα γέλια!

Μια απατημένη καυτή μελαχρινή, ένας πρώην σύντροφος και μια γερή εκδίκηση στήνουν το απόλυτο σκηνικό με θύμα έναν ανυποψίαστο ντελιβερά που πάνω που χαίρεται πως… η τύχη του έκλεισε το μάτι, στέλνοντάς του τη νεαρή σοξοβόμβα, τα δεδομένα αλλάζουν και βρίσκεται να προσπαθεί να γλιτώσει από τον έξαλλο σύντροφό της.

Το αστείο του όλου πράγματος όμως δεν είναι αυτό. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η Χριστίνα μαθαίνει ότι ο σύντροφός της την απάτησε με την καλύτερή της φίλη κι αποφασίζει να του το ξεπληρώσει με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας δηλαδή σεξ με τον πρώτο που θα δει μπροστά της.

Και, κοίτα να δεις σύμπτωση… Την ώρα που μιλάει στο τηλέφωνο, η πόρτα είναι ανοιχτή και απ’έξω περιμένει ο ντελιβεράς, για να της δώσει τα σουβλάκια που παρήγγειλε.

Από ανθρώπινο (αρχικά) ενδιαφέρον ο νεαρός τη ρωτάει “στην κάνανε;”, για να του εξιστορήσει το δράμα της η Χριστίνα, η οποία σε δευτερόλεπτα τον ρωτάει αν του αρέσει και αν θα έκανε κάτι μαζί της.

Ο ντελιβεράς δεν χάνει χρόνο και αρχίζει να την πιάνει και να ξεντύνεται. Μέχρι, που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού ο σύντροφός της, μαινόμενος!

Δείτε την απίστευτη φάρσα

Απάντηση