“Τσιμπάει” το μάλλινο πουλόβερ; Απαλλαγείτε τώρα από αυτήν την ενοχλητική αίσθηση!

Δεν θα πιστεύετε ποιο προϊόν τιθασεύει το άγριο μάλλινο πουλόβερ σας!

   Είμαστε βέβαιοι ότι λατρεύετε τα μάλλινα πουλόβερ σας—ειδικά όταν έξω κάνει κρύο. Ωστόσο, σίγουρα έχετε αντιμετωπίσει εκείνη την άβολη και εξαιρετικά ενοχλητική αίσθηση τσιμπήματος που καμιά φορά αφήνει το μαλλί στο δέρμα σας. Για να μη κλείσετε το αγαπημένο σας πουλόβερ στα βάθη της ντουλάπας σας, σας παρουσιάζουμε τον πιο εύκολο, γρήρογο και αποτελεσματικό τρόπο για να τιθασεύσετε τα μάλλινα ρούχα σας και μάλιστα με ένα «μαγικό» προϊόν που σίγουρα υπάρχει σπίτι σας.

Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η κρέμα μαλλιών σας! Για να καταφέρετε το επιθυμητό, μαλακό και απαλό αποτέλεσμα, λοιπόν, δεν έχετε παρά να κάνετε το εξής: κατ’αρχάς, πλύνετε το μάλλινο πουλόβερ σας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στην ετικέτα του και φροντίστε να το ξεβγάλετε καλά. Κάτι δεν σας πάει καλά στο πλύσιμο στο χέρι; Δείτε εδώ τα λάθη που κάνουμε όλοι όταν πλένουμε τα ρούχα μας εκτός πλυντηρίου.

thehomeissue_woolsweater002.jpg

Προτού, όμως, το απλώσετε για να στεγνώσει, γεμίστε μια λεκάνη με κρύο νερό και βυθίστε σε αυτήν το ρούχο. Στη συνέχεια, διαλύστε στο νερό λίγη κρέμα μαλλιών (για σίγουρο αποτέλεσμα, αποφύγετε τα σαμπουάν 2 σε 1) και αφήστε το πουλόβερ σας να μουλιάσει για περίπου 30 λεπτά. Έπειτα, ξεπλύνετέ το καλά με άφθονο κρύο νερό, στραγγίξτε το πολύ καλά και αφήστε το να στεγνώσει. Όταν θα το ξαναφορέσετε, θα είναι πιο απαλό από ποτέ!

Αν φοβάστε να βάλετε κρέμα μαλλιών στο πουλόβερ σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παραπάνω διαδικασία χρησιμοποιώντας το κλασικό μαλακτικό ρούχων

Απάντηση