Υπέροχα tips για επαγγελματικό μακιγιάζ!

Φανταζόμαστε ότι κάθε βαλιτσάκι ενός επαγγελματία make up artist έχει πολλά από τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ: γυαλιστερά γκλος, σκιές σε μορφή πούδρας, έντονα κραγιόν και κρεμώδη make up είναι μερικά από αυτά! Προϊόντα που χρησιμοποιείς κι εσύ καθημερινά για να περιποιηθείς το όμορφο προσωπάκι σου!

Υπέροχα tips για επαγγελματικό μακιγιάζ!

Τα χρησιμοποιείς, όμως, σωστά;

Ήρθε η στιγμή να μάθεις μερικά σημαντικά tips για να χρησιμοποιείς τα προϊόντα μακιγιάζ σαν επαγγελματίας!

Φύγαμε να τα γνωρίσουμε…

# Πούδρα στις βλεφαρίδες!

Πριν βάλεις την μπόλικη μάσκαρα σου για να απογειώσεις τις βλεφαρίδες σου, πασπάλισε με λίγη πούδρα τις βλεφαρίδες σου! Το αποτέλεσμα, το λιγότερο, θα σε εντυπωσιάσει!

# Λαδάκι..η σωστή βάση!

Πριν αρχίσεις να απλώνεις το μακιγιάζ σου, ταμπόναρε με βαμβάκι που θα βουτήξεις σε λίγο λάδι, την επιδερμίδα σου! Πάρε την ποσότητα με τη βοήθεια μιας πετσέτας και έτοιμο το δερματάκι σου για την εφαρμογή make up! Το μακιγιάζ σου θα έχει, σίγουρα, μεγαλύτερη διάρκεια!

# Make up με ενυδατική!

Πριν απλώσεις το make up στο δερματάκι σου, αραίωσε το με λίγη ενυδατική κρέμα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φυσικό! Αν πάλι έχεις πόρους και ανομοιομορφία χρώματος, επέμενε σε εκείνα τα σημεία με λίγο concealer!

# Ρουζ πριν από το κραγιόν!

Όταν απλώσεις το κραγιόν στα χειλάκια σου, βάλε λίγο ρουζ, της ίδιας απόχρωσης, στην επιφάνειά τους. Αμέσως το ματ αποτέλεσμα που θα δώσει το ρουζ πάνω από το κραγιόν σου..θα σε εντυπωσιάσει!

# Κόκκινο κραγιόν για concealer!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ανακάτεψε το κόκκινο-πορτοκαλί σου κραγιόν με το concealer σου και εφάρμοσε στους μαύρους κύκλους που επιμένουν! Ναι! Αλήθεια! Μπορεί να σου φαίνεται τρελό, είναι, όμως, αποδεδειγμένα ένα από τα tips που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες!

Απάντηση