Ενας άκρως δημιουργικό Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά στην Εύ

Ενας άκρως δημιουργικό Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά  στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων δράσεων που έχουν δρομολογηθεί.

Τα παιδιά και αυτή τη βδομάδα πέρασαν  ενα πλούσιο σε δράσεις Σαββατοκύριακο..αφού κατασκεύασαν και διακόσμησαν το Χριστουγεννιάτικο μπισκοτόσπιτο, τραγουδήσαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζωγραφίσαν, συμμετείχαν και στον πρώτο διαγωνισμό "χειροποίητου στολιδιού", έναν διαγωνισμό που σκοπό έχει να καθιερωθεί μιας και που τα οφέλη του είναι πολλά!Ανάμεσα λοιπόν στις διάφορες τεχνικές που έμαθαν τα παιδιά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του συλλόγου, κλήθηκαν να τις εφαρμόσουν βάζοντας όλη τους τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το μεράκι ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Το έργο των τριών κριτών δυσκόλεψε αρκέτα μιας και που και τα δεκατέσσερα παιδία έκαναν αξιόλογη προσπάθεια! Νικητές του διαγωνισμού στέφθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου με πολλά και όμορφα στολίδια!   Αξίζει να σημειωθεί  πως τα παιδιά χάρισαν τις κατασκευές τους στο Bazar της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" που σήμερα ανοίγει τις πύλες του στη Βέροια.
Το ΔΣ του συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλα  τα παιδιά και τους γονείς που ενισχύουν τις δράσεις του συλλόγου με την ενεργό συμμετοχή τους! 

Σας περιμένουν όλους μικρούς και μεγάλους στις 19, 20, & 21 Δεκεμβρίου να μπούμε για παρέα στο κλίμα των Χριστούγεννων!!!
αρχείο λήψης (8) αρχείο λήψης (9) αρχείο λήψης (7) αρχείο λήψης (6) αρχείο λήψης (5) αρχείο λήψης (6) αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (3) αρχείο λήψης (4)

Απάντηση