Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονιστικά λόγια για τον χαμό της μητέρας του

«Εγώ είμαι στο διάστημα, δεν έχω επαφή με τίποτα σχεδόν. Νομίζω ότι απλά παραβρίσκομαι, δεν συμμετέχω. Είναι βαρύ, δεν αντιμετωπίζεται. Δεν ξέρω τι να κάνω».

Πριν από μερικούς μήνες “έχασε” ξαφνικά, μέσα σε 25 μέρες, την μητέρα του. Ο Νίκος Μουτσινάς βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και για πρώτη φορά, μοιράστηκε μερικές από αυτές με τους τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής πέρασε το κατώφλι της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την απώλεια που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει…

«Εγώ είμαι στο διάστημα, δεν έχω επαφή με τίποτα σχεδόν. Νομίζω ότι απλά παραβρίσκομαι, δεν συμμετέχω. Όποιος το έχει ζήσει σαν απώλεια, νομίζω το καταλαβαίνει. Είναι βαρύ, δεν αντιμετωπίζεται. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ούτε κατά διάνοια. Δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για τον χαμό της μητέρας μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι φόβος παιδικός, είναι εγκατάλειψη. Κλαίω πολύ, πάρα πολύ! Μπορώ να συγκινηθώ με το οτιδήποτε. Ποντάρω στον χρόνο και στην ιδέα ότι θα ξαναβρεθούμε. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτό. Πέντε χρόνια πριν έφυγαν οι παππούδες μου, δεν είχα βάλει το μυαλό μου σε μία σειρά ότι θα φύγει η μητέρα μου. Έφυγε σε 25 μέρες, Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς γιατί τους έπιανα και τους έλεγα “μην της πείτε τίποτα”! Η ίδια ήξερε και με κορόιδευε μες στα μούτρα μου. Δεν μου είχε πει τίποτα κι εγώ έκανα τον κλόουν. Όλο αυτό στο μυαλό μου είναι 5 λεπτά. Η ζωή προχωράει και σε τραβάει από το χέρι».
https://youtu.be/tqDb_zPqjj0

Απάντηση