ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:”άρχοντες” των γηπέδων δεν γνωρίζουμε ποια η αγάπη σας για το άθλημα και ποιες οι βλέψεις σας..

Σκληρά και με υπονοούμενα καταγγέλλει η διοίκηση της  Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ την διαιτησία για  την ήττα της ομάδος από την Νάουσα με 2-0 στο προχθεσινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με το κλείσιμο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος μας. 2η επαναλαμβανόμενη διαιτητική συμπεριφορά παύει πλέον να θεωρείται τυχαία…Αυτό που μας στεναχωρεί δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Κάποιοι άνθρωποι προφανώς δεν έχουν μάθει να σέβονται τον κόπο ανθρώπων που ασχολούνται με αγάπη και μεράκι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όπως δεν σέβονται τον κόπο, την ψυχή και την αγάπη των ποδοσφαιριστών που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να υπηρετήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κύριοι εσείς “άρχοντες” των γηπέδων δεν γνωρίζουμε ποια η αγάπη σας για το άθλημα και ποιες οι βλέψεις σας αλλά σεβαστείτε όλους τους παραπάνω ή απλά αποσυρθείτε. Σεβαστείτε τον κόπο όλων των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μην τους χρησιμοποιείται  για τα δικά σας παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να διευκρινίσουμε πως σε αυτήν την κατηγοριοποίηση  δεν μπαίνουν όλοι οι “άρχοντες” αλλά και σαφώς υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις . Όσον αφορά τον ανίδεο  “κύριο” Καραγκιοζόπουλο φυσικά και ΔΕΝ ζητάμε την εξαίρεση του αλλά τον περιμένουμε να τον φιλοξενήσουμε με τον πλέον κόσμιο τρόπο στο γήπεδο μας και να μας αποδείξει και στα εντός έδρας παιχνίδια τις “άριστες” διαιτητικές του γνώσεις. Καλή αντάμωση “κύριε” Καραγκιοζόπουλε. 

Απάντηση