ΜακΓκρέγκορ σε 13 δευτερόλεπτα νοκ-άουτ (pics+vids)

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ διέσυρε τον Ζοζε Άλντο, κερδίζοντάς το FC Featherweight Championship σε μόλις 13 δευτερόλεπτα

Ήταν μία μάχη που ο κόσμος του UFC την περίμενε πολύ καιρό, καθώς η κόντρα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Ζόζεε Άλντο μετρούσε σχεδόν ένα χρόνο ζωής και μία… αναβολή, καθώς το πρώτο τους ματς ήταν να διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος όμως υπέστη έναν τραυματισμό που ανάγκασε τους διοργανωτές να ακυρώσουν τον αγώνα, να βάλουν στην θέση του τον Τζαντ Μέντες και να μεταθέσουν τον μεγάλο αγώνα για το UFC 194 που έγινε τα ξημερώματα στο Λας Βέγκας…

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Ιρλανδός που αποτελεί την επιτομή του trash talking προκαλούσε με κάθε τρόπο τον αντίπαλό του στα promo της αναμέτρησης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως η υπεροψία του δεν θα του βγει σε καλό.

Το αποτέλεσμα όμως δεν τους δικαίωσε, καθώς ο «Notorious» κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον Ζόζε Άλντο, μόλις στο τρίτο του χτύπημα κατά του Βραζιλιάνου. Το πρώτο ήταν ένα αριστερό, ακολούθησε μία κλωτσιά και την ώρα που αντίπαλό τους έκανε επίθεση, κατάφερε να τον χτυπήσει με το αριστερό, να τον ρίξει στο έδαφος και να βάλει τέλος στον αγώνα… Μόλις είδε τον αντίπαλό του κάτω, έκανε κίνηση να πέσει από πάνω του για να τελειώσει τη… δουλειά, ωστόσο τον πρόλαβε ο διαιτητής, αναδεικνύοντας τον νικητή, με αποτέλεσμα ο ΜακΓκρέγκορ να σημειώσει ρεκόρ χρόνο σε αγώνα τίτλου.

«Για ακόμη μία φορά, κανείς δεν μπορεί να αντέξει αυτό το αριστερό. Είναι δυνατός, είναι γρήγορος, αλλά η ακρίβεια κερδίζει την δύναμη και ο χρόνος την ταχύτητα και το είδατε σήμερα. Καταλαβαίνω τον Χοζέ… Είναι εκπληκτικός πρωταθλητής και θεωρώ οτι έπρεπε να παίξουμε λίγο παραπάνω», δήλωσε ο μεγάλος νικητής, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στους Ιρλανδούς που μετέτρεψαν την αρένα του Λας Βέγκας σε Δουβλίνο.

«Χρειαζόμαστε την ρεβάνς γιατί το σημερινό δεν ήταν πραγματική μάχη, οπότε πρέπει να επιστρέψουμε εδώ», είπε ο Άλντο, με τον πρόεδρο του UFC να τον διορθώνει και να του λέει οτι ήταν μάχη, απλά έγινε και τελείωσε πολύ γρήγορα.

 

 

Απάντηση