Δείτε το ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χόρεψε το «Μαζί μου δεν ταιριάζεις» του Τσιτσάνη και τα γαρίφαλα έπεσαν «βροχή» επάνω της

Πολλά λουλούδια και δυνατά χειροκροτήματα έλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε το βράδυ του Σαββάτου στη μουσική σκηνή «Γραμμή» στο Γκάζι, όπου πήγε για να διασκεδάσει υπό τους ήχους του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ραλλίας Χρηστίδου.

Η κυρία Γεροβασίλη άφησε για λίγο τη σκέψη της να φύγει από τα κρίσιμα ζητήματα που «βαραίνουν» την ατζέντα της κυβέρνησης και χαλάρωσε, τραγουδώντας και χορεύοντας λαϊκά τραγούδια με την παρέα της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όταν ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγούδησε το «Μαζί μου δεν ταιριάζεις» του Τσιτσάνη, η  κυβερνητική εκπρόσωπος σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, καταχειροκροτήθηκε.

Η κυρία Γεροβασίλη χόρευε στη μέση της πίστας, έχοντας γύρω της άλλους θαμώνες του καταστήματος, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού ο Γιώργος Μαργαρίτης πήγε προς το μέρος της, την αγκάλιασε και την φίλησε. Και όλα αυτά ενώ τα γαρίφαλα έπεφταν «βροχή» επάνω της και όλοι την χειροκροτούσαν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με την Ραλλία Χρηστίδου την οποία και γνωρίζει καλά, αφού η τελευταία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Η τραγουδίστρια τέσσερις μήνες πριν αποπειράθηκε για πρώτη φορά να κατέβει στον πολιτικό στίβο, με το όνομά της να φιγουράρει στη λίστα των υποψηφίων στη Β’ Αθηνών. Επρόκειτο για μια επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που είχε προκαλέσει… έκπληξη.

Το ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη

Απάντηση