Τι απαντά η Ιωάννα Πηλιχού για την περιπέτεια του συντρόφου της με την πρώην του;

Τι απαντά η Ιωάννα Πηλιχού για την περιπέτεια του συντρόφου της με την πρώην του;
Για το αν μετάνιωσε για την δύσκολη φάση, που πέρασε, λόγω της πρώην σχέσης του συντρόφου… της, Μάκη Τσούφη, αλλά και για το ποια στάση έχει επιλέξει να κρατήσει απέναντι σε αυτό μιλάει στο ΟΚ η Ιωάννα Πηλιχού.

Όταν ανακοινώσατε τον αρραβώνα σας, υπήρξε παραφιλολογία για τη σχέση του συντρόφου σου με την πρώην του, με αποτέλεσμα να σε παρουσιάζουν ως τρίτο πρόσωπο, κάτι που διαψεύσατε και οι δύο. Η σχέση σας κλονίστηκε τότε;

«Όχι μόνο δεν κλονίστηκε, αλλά αντιθέτως, δυνάμωσε κι έγινε πιο ισχυρή. Σίγουρα και οι δύο στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ, γιατί δεν αρέσει ούτε σε εμένα ούτε σε εκείνον να γίνεται θέμα η προσωπική μας ζωή. Ακόμα κι αν έγραφαν την πραγματικότητα, και πάλι δεν θα μας άρεσε να προβάλλεται αυτό το κομμάτι της ζωής μας, πόσο μάλλον για εκείνον που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Δεν θα το έβρισκα παράλογο να είχε αποδυναμωθεί η σχέση μας, γιατί στα δύσκολα δοκιμάζεσαι με τον σύντροφό σου. Το γεγονός ότι από όλο αυτό εμείς βγήκαμε πιο δυνατοί, αποδεικνύει ότι υπάρχει λόγος για να είμαστε μαζί. Όταν κλείναμε την πόρτα του σπιτιού μας, τα αφήναμε όλα έξω και ξέραμε ότι έχουμε την ποιότητα που και οι δυο διαθέτουμε ως άνθρωποι».

Όταν έγινε γνωστό πως η πρώην του περίμενε το παιδί του, είχες πει ότι ο σύντροφός σου αμφισβητούσε την πατρότητα. Μετανιώνεις γι’ αυτή σου τη δήλωση;

«Όταν δέχεσαι μία εισβολή από τα media στην προσωπική σου ζωή, πολλές φορές αναγκάζεσαι να μιλήσεις για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Δεν θα απαντήσω τι ισχύει και τι όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έχω επιλέξει να μην αναμοχλεύω αυτή την υπόθεση. Δεν με αφορά. Το σημαντικό είναι ότι διδάχτηκα από όλη αυτή την ιστορία και νομίζω ότι στο μέλλον θα ξέρω, αν χρειαστεί, πώς διαχειριστώ κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μετανιώνεις για κάτι, γιατί ακόμα κι αυτά για τα οποία λες «αν σκεφτόμουν νηφάλια θα το έκανα διαφορετικά», σου προσφέρουν γνώση και σοφία».

Έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι;

«Ακούω φίλες μου που μιλάνε γι’ αυτό το βιολογικό ρολόι, αλλά δεν το άκουσα να χτυπάει ποτέ. Δεν το απορρίπτω, αλλά δε σκέφτομαι προς το παρόν να γίνω μητέρα. Θα το κάνω όταν αισθανθώ ότι είμαι έτοιμη να αλλάξει η ζωή μου. Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, ξέρει ότι αλλάζουν πια οι προτεραιότητες στη ζωή του γιατί αποκτά ευθύνες τις οποίες δεν νιώθω έτοιμη να αναλάβω. Είμαστε ακόμα ένα νέο ζευγάρι και θέλουμε να απολαύσουμε πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις όταν οι δύο γίνονται τρεις».

Απάντηση