Θρήνος για τη Νίνα Λοτσάρη: Ποιος ο τραγικός θάνατος της 7χρονης ξαδέρφης της

Πώς πέθανε η 7χρονη ξαδέρφη της Νίνας Λοτσάρη;

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της γνωστής show woman Νίνας Λοτσάρη, μετά την τραγωδία που τη χτύπησε με τον πρόωρο χαμό της πρώτης ξαδέλφης της.

Η μόλις 7 ετών Ελευθερία έχασε τη σκληρή μάχη που έδινε με μια ασθένεια επιθετικής μορφής σε νοσοκομείο της Αγγλίας, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η γλυκιά μικρούλα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή αργά το βράδυ της Τετάρτης, σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στους δικούς της.

Το άτυχο κοριτσάκι ήταν κόρη του Γιάννη Λοτσάρη, της γνωστής οικογένειας των Πατρών που διαθέτει τα ομώνυμα ζαχαροπλαστεία στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τόσο το στενό περιβάλλον της οικογένειας, που προσπαθεί να στηρίξει τους χαροκαμένους γονείς, όσο και την τοπική κοινωνία, που έχει βυθιστεί στο πένθος, συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός.

Το σοκ ήταν μεγάλο για τη Νίνα Λοτσάρη, όταν πληροφορήθηκε ότι η μικρή ξαδέλφη της (κόρη του αδελφού του πατέρα της) έφυγε για πάντα από τη ζωή. Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο πλήγμα που δεχόταν, αφού πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον πρώην κουνιάδο της σε δυστύχημα στη Λέρο.

Ο 28χρονος Χάρης Σκορδάλης, αδελφός του πρώην συζύγου της, Κωνσταντίνου, είχε σκοτωθεί το απόγευμα της 30ής Οκτωβρίου 2014, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε μάντρα οικοδομικών υλικών.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και η επιχείρηση για την ανάσυρση του άτυχου νεαρού κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Oταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όμως, ήταν κλινικά νεκρός.

Απάντηση