Ένα κλάμα ακούγεται εδώ και ώρα σε ολόκληρο το χωριό!! Τραγωδία με 3 νεκρούς σε τροχαίο δυστύχημα

Θρήνος στο Αδάμι Αργολίδας, αφού και οι τρεις νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη πριν λίγο έξω από το Λυγουριό ήταν κάτοικοι του χωριού.

Ένα κλάμα ακούγεται εδώ και ώρα σε ολόκληρο το χωριό. Τρεις άνθρωποι χάθηκαν και όσοι βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος απορούν πως έγινε ένα τέτοιο δυστύχημα σε μια ευθεία, σε ένα τόσο πλατύ δρόμο.

Η Μαρία Σ. που εργαζόταν σε σουπερμάρκετ στο Ναύπλιο με ένα Ι.Χ. Huandai, και ο Κώστας Ο. με τον γαμπρό του που επέβαιναν σε δανεισμένο αγροτικό έχασαν την ζωή τους σχεδόν ακαριαία. Όλοι τους μεσήλικες οικογενειάρχες. Η Μαρία με ένα παιδί, ο Κώστας με τρία παιδιά και ο Αποστόλης με ένα.

Η μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων Ι.Χ (αγροτικό και επιβατικό) σημειώθηκε σήμερα στις 16:00 το μεσημέρι κοντά στο Λυγουριό δήμου Επιδαύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστυχημα σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες σε τμήμα του καινούργιου δρόμου και κοντά στο Λυγουριό με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, διασωστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και περιπολικό της Αστυνομίας, απεγκλώβισαν τα σώματα που τώρα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας του Λυγουριού.

argonafplia.gr

Απάντηση