Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής του: “Δεν θέλω να έρθουν. Να πάμε κατευθείαν στον Φλεβάρη!”

Ο Νίκος Μουτσινάς ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους! Στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real, μίλησε για τους φίλους που έχει από το χώρο, αλλά και την πολυαγαπημένη του μητέρα που έχασε το καλοκαίρι!

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής του: "Δεν θέλω να έρθουν. Θέλω να πάμε κατευθείαν στον Φλεβάρη"

Θα παντρευτεί η Ζέτα με τον Μιχάλη;

Μα τι ζόρι είναι αυτό που τραβάτε με το αν θα παντρευτούν ή όχι; Αγαπιούνται πάρα πολύ, περνάνε καταπληκτικά, και δεν βλέπω να έχουν καμία κάψα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Με το ζόρι θα τους παντρέψετε δηλαδή;

Πες μου ένα αρνητικό που έχει η Ζέτα.

Είναι τρελή με την καθαριότητα. Τρελή όμως! Φοβόμαστε να φάμε, μη λερώσουμε το πάτωμα… το καταγγέλλω αυτό! Και το ίδιο τραβάει κι αυτό το χρυσό παιδί ο Μιχάλης που το ζει κάθε μέρα.

Πάμε σε άλλη ξανθιά. Κατερίνα Καινούργιου, έγινε επιτέλους «κεντρικιά». Πώς την είδες;

Μου αρέσει που κράτησε τον αυτοσαρκασμό που πρωταγωνιστούσε στην εκπομπή μας και τον χειρίζεται εξαιρετικά στη δική της. Είναι καλό και έξυπνο παιδί η Κατερίνα. Και μη με ρωτήσεις αν μιλάμε. Μιλάω με όλους από το «Δέστε τους», να στο πω μόνος μου, γιατί όλοι με ρωτάνε γι αυτό. Δεν σκοτωθήκαμε ποτέ.

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε στο «Πρωινό»…

Και είναι μια χαρά με το καλό παρεάκι, χωρίς να έχει την αγωνία για τα νούμερα της δικής της εκπομπής. Είναι ήρεμη και στα καλύτερά της, επαγγελματικά και προσωπικά. Και όχι, δεν ξέρω αν παντρεύεται. Αν κι αυτή είναι πιο κοντά στο να ντυθεί νύφη από τη Ζέτα. Όλα καλά να της πάνε! Το αξίζει!

Μιλούσες πριν για την «οικογένειά» σου από το χώρο. Πόσο σου στάθηκαν στον χαμό της μητέρας σου πριν από λίγους μήνες;

Ήταν «γυπαετοί»- από πάνω μου συνέχεια! Δε με άφηναν στιγμή μόνο -ήταν μια μεγάλη αγκαλιά στο βαρύ μου πένθος, στην απώλεια αυτή που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Ήταν τόσο βίαιος και σκληρός ο αποχωρισμός μας. Έφυγε 59 χρονών. Με σκέπασε ένα μαύρο πέπλο έκτοτε… Έχω πλάι μου τα παιδιά, τον πατέρα μου, συγγενείς, αλλά δεν έχω εκείνη και δεν ξέρω πως να το παλέψω αυτό. Έρχονται Χριστούγεννα -τα οποία λατρεύω- και δεν τα θέλω καθόλου. Μακάρι να πατούσα ένα κουμπί και να γινόταν Φλεβάρης!

Απάντηση