Έντονο ενδιαφέρον των πυγμάχων και του φίλων του ΜΠΟΞ για τη δεύτερη φάση του Pro Boxing Challenge

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των αθλητών που θα δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να επιλεγούν για να μετάσχουν στην δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος επαγγελματικής πυγμαχίας (Pro Boxing Challenge) που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2015 και πάλι στην αίθουσα “Αριστοτέλειο” του Ολυμπιακού Κέντρου Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι.
                Η αγωνόδικος επιτροπή του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Σ.Ε.Π) θα επιλέξει τα έξι καλύτερα ζευγάρια από τις δηλώσεις συμμετοχής, η κατάθεση των οποίων ολοκληρώνεται την Παρασκευή (11 Δεκεμβρίου 2015).
                Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι αγώνες της πρώτης φάσης του Pro Boxing Challenge, οι οποίοι έγιναν στις 28 Νοεμβρίου, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του μποξ της Αττικής που αναμένεται να γεμίσουν, για άλλη μία φορά, την αίθουσα “Αριστοτέλειο”.
                Η οργανωτική επιτροπή έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί το φίλαθλο κοινό του αθλήματος και να πραγματοποιήσει αγώνες υψηλών προδιαγραφών, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο, με το πλούσιο θέαμα που αναμένεται να προσφέρουν οι επαγγελματίες πυγμάχοι. Ο Σ.Ε.Π. προσπαθεί ώστε οι αγώνες να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των καλύτερων πυγμάχων που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στα διεθνή ρινγκ.
Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π. κ. Γιώργος Στεφανόπουλος δήλωσε:
«Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη αγωνιστική της 28ης Νοεμβρίου έχει εκδηλωθεί μαζικό ενδιαφέρον από το σώμα των πυγμάχων να ενταχθούν στο ΣΕΠ και να λάβουν μέρος στις αγωνιστικές του δράσεις γεγονός που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερο θέαμα. Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού  που κατέκλυσε κυριολεκτικά το Αριστοτέλειο στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» ήδη από την πρώτη αγωνιστική υπόσχεται καλύτερες μέρες για το επαγγελματικό Μποξ.

Απάντηση