Σοκ στη Βρετανία από το σεξ στην τουαλέτα του πρίγκιπα Χάρι με την Πίπα

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ το καυτό τετ α τετ έγινε ανήμερα του γάμου του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον – Το περιοδικό αποκαλύπτει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ τους έπιασε… στα πράσα – Τα ρομαντικά δείπνα με κεριά, καρμπονάρα, κρασί και μουσική της Αντέλ

Έχει υπάρξει η Πίπα Μίντλετον ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι; «Φωτιά» έχουν πάρει τα αμερικανικά ταμπλόιντ  από τη φήμη που θέλει τον ζωηρό Πρίγκιπα να έχει περάσει έξαλλα βράδια με την αδερφή της νύφης του.

Το spicy part της υπόθεσης είναι η ημερομηνία! Στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Ok διαβάζουμε ότι το παράνομο ζευγαράκι έζησε τον έρωτά του στις τουαλέτες, ανήμερα του γάμου της Κέιτ και του Ουίλιαμ.

Το ρομάντζο και η στιγμή που τους έπιασε… στα πράσα στην τουαλέτα η Κέιτ

Με κεριά, καρμπονάρα, κρασί και μουσική της Αντέλ ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να ρίξει στα δίχτυα του έρωτα την Πίπα Μίντλετον , όπως αποκαλύπτει η αμερικανική έκδοση του περιοδικού «OK», φέρνοντας στο φως τον κρυφό δεσμό του ζευγαριού που διήρκεσε τρεις μήνες.

Για την Κέιτ Μίντλετον, αδερφή της Πίπα και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η ανάρμοστη σχέση του ζευγαριού ήταν γνωστή αφού η ίδια τους είχε πιάσει στα… πράσα την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Τότε που η Πίπα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ για τα οπίσθιά της φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η 32χρονη Πίπα και ο 31χρονος πρίγκιπας Χάρι είχαν ερωτική σχέση που κράτησε τρεις μήνες.

Ανήμερα του γάμου της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως σχολιάζει το περιοδικό που ασχολείται με διασημότητες,  ο Δον Ζουάν του Μπάκιγχαμ, φλέρταρε επίμονα με την Πίπα κι εκείνη ανταποκρινόταν στο φλερτ. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που φλέρταραν οι δυο τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να γοητεύσει για πρώτη φορά την Πίπα μ΄ένα ρομαντικό αλλά και απολαυστικό δείπνο. Άναψε κεριά κι έφτιαξε καρμπονάρα, άνοιξε ένα μπουκάλι, κι έβαλε την αγαπημένη της μουσική της Αντέλ.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Χάρι πρόσεξε την Πίπα όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ. Από τότε άρχισε να την φλερτάρει ενώ στην γαμήλια τελετή της Κέιτ και του Γουίλιαμ, ο ένας φλέρταρε επίμονα τον άλλον. «Όταν όμως η νύφη Κέιτ πήγε στην τουαλέτα για να ανανεώσει το μακιγιάζ της, άνοιξε την πόρτα και τους είδε να κάνουν διάφορα», υποστηρίζει μία πηγή που επικαλείται το περιοδικό «OK» .Σύμφωνα με το «OK» ,τότε Πίπα και Χάρι είχαν αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί. Μόλις τους είδε, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έδειξε την δυσφορία της για το περιστατικό. Όμως, ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε να φλερτάρει την Πίπα. Η ίδια όμως προτίμησε να μην δώσει συνέχεια για να μην αναστατώσει κι άλλο την αδερφή της. Τελικά, Πίπα και Χάρι άρχισαν να βγαίνουν με άλλα άτομα.

Απάντηση