Σμαράγδα Καρύδη: Πως αντέδρασε μετά την αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη ότι είναι ζευγάρι;

Γιατί δεν θέλουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή;

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη στο «Down Town» ότι είναι ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη περίπου δέκα χρόνια, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το ίδιο περιοδικό και μιλώντας στους Πάνο Ζόγκακαι Μαρία Μωραΐτη σχολίασε τα λεγόμενα του συντρόφου της.

«Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι “τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε «Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ‘ρθε, το ‘πε, τελείωσε».

Γιατί θεωρεί, ωστόσο, πως ο Θοδωρής Αθερίδης επέλεξε να μιλήσει για την σχέση τους αυτή τη στιγμή; «Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δε μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δε θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί», εξήγησε.

Όσο για το πως αντέδρασε όταν αναπαράχθηκαν οι δηλώσεις του, η ίδια αποκάλυψε «Είπα “καλά, τώρα θα μας περιλάβουνε!”. Μάλιστα, ξέχασε να μου το πει και μου το ‘πε δυο μέρες μετά», ενώ επεσήμανε «Δε θέλουμε να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή επειδή έχουμε δουλειές πάντα και θέλουμε να μιλάμε γι’ αυτές. Δε θεωρούμε ότι είναι κάτι τόσο μεγάλο που πρέπει να τις σκεπάσει. Πολλές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι να μη βγάζεις κάτι προς τα έξω. Και προσωπικοί, και αισθητικοί, και γιατί νιώθεις άβολα να μιλάς για τέτοια πράγματα».

Απάντηση