Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για όλα τα Ζώδια

Πως θα εξελιχτούν οι διάφοροι τομείς για όλα τα ζώδια τη νέα χρονιά; Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις ετήσιες προβλέψεις προτού το αναλύσουμε διεξοδικά και πλανητικά.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να εξερευνήσεις άγνωστα εδάφη χρησιμοποιώντας τις στέρεες βάσεις του παρελθόντος. Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά αποφεύγοντας τη ρουτίνα. Επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες και νέους τρόπους.

Επαγγελματικά, αυτή η χρονιά χαρακτηρίζεται από κίνηση και αλλαγές και αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια ή ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών. Τις δυσκολίες θα τις αντιμετωπίσεις επιτυχώς, κυρίως το πρώτο εξάμηνο ενώ η τύχη θα σου χαμογελάσει προς το τέλος του χρόνου. Περιόρισε τα έξοδά σου και κάνε μελλοντικές επενδύσεις.

Ερωτικά, αν είσαι σε σχέση, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις ύστερα από μια χαοτική χρονιά. Θα ανακαλύψεις ξανά χαμένα συναισθήματα ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις πολλές συναρπαστικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονιά θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις τη χαρά. Θα ανακαλύψεις ιδέες και τρόπους σκέψης άγνωστους που θα σε βάλουν σε νέα μονοπάτια. Η ζωή σου σε κάθε επίπεδο θα βελτιωθεί (ευνοείται η τεχνολογία). Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα και θα ζήσεις νέες εμπειρίες που θα τροποποιήσουν την άποψή σου για τη ζωή.

Επαγγελματικά, θα πάρεις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κάποιες φορές, θα αισθανθείς περιορισμένη και αυτό θα σου δώσει την ανάγκη για αλλαγές. Θα ασχοληθείς με δραστηριότητες προσαρμοσμένες στο προφίλ σου που θα σε ανεβάσουν οικονομικά και θα σε οδηγήσουν σε περισσότερο ξόδεμα χρημάτων. Θα ξεχάσεις την αποταμιευτική σου πλευρά, όμως μην ανησυχείς γιατί δεν θα δυσκολευτείς.

Ερωτικά, ξέρεις να ελέγχεις τα συναισθήματά σου και διατηρείς σταθερές τις σχέσεις σου. Η ειλικρίνεια είναι σημαντική για εσένα. Θέλεις να ζήσεις αυθεντικές εμπειρίες και αυτό θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή τη χρονιά θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ανάπτυξη. Προσπάθησε να καταλάβεις τις δικές σου επιθυμίες. Αγαπάς την ελευθερία και θέλεις να βρεις τη χαρά. Τελευταία, δεν είχες επιλογή από το να πληρώνεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Ξέχνα το παρελθόν και δες στενά την κατάστασή σου. Επικεντρώσου στην πραγματικότητα και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια.

Επαγγελματικά, χρησιμοποίησε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου για να πετύχεις. Δείξε τις ικανότητές σου και η επιτυχία είναι σίγουρη. Οικονομικά, ας φανείς λογική τροποποιώντας το budget σου. Έλεγξε τις παρορμήσεις σου για αγορές επενδύοντας περισσότερο σε μελλοντικά σχέδια.

Ερωτικά, ανακαλύπτεις την προσωπικότητά σου μέσα από τις σχέσεις σου. Αν είσαι μόνη, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέα πράγματα στη ζωή. Θα καταλάβεις επίσης τι μπορείς να περιμένεις πραγματικά από μια ερωτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα είσαι έτοιμη να πραγματοποιήσεις ξεχασμένα όνειρα και να προοδεύσεις σε κάθε τομέα. Επωφελήσου τη θαρραλέα προσωπικότητά σου καθώς κανένα πρόβλημα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Θα συμβούν πολλές αλλαγές παρόλο που εσύ πάντα επιθυμείς να μένεις ήρεμη στο σπίτι σου χωρίς εκπλήξεις. Θα ανακαλύψεις ξαφνικά ότι η ζωή έχει να σου προσφέρει πολλά και θα θέλεις να ανακαλύψεις τον κόσμο, να εξελιχτείς, να πας μπροστά.

Επαγγελματικά, θα υπάρχουν αλλαγές αλλά και προκλήσεις. Κάποια γεγονότα, άνευ ουσίας, μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις. Αν δεν καταφέρνεις όλα να τα ελέγξεις, θα ξέρεις τουλάχιστον να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Ήρθε ο καιρός να γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου. Οικονομικά, δεν θα δυσκολευτείς καθώς έχεις μάθει να αποταμιεύεις. Στην αρχή της χρονιάς άνοιξε τα μάτια σου για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ερωτικά, αν είσαι μόνη, μπορεί να αποφασίσεις να μείνεις μόνη ή να δεσμευτείς σε μια νέα σχέση που θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που ήξερες. Αν έχεις σχέση, τα συναισθήματά σου θα ενδυναμωθούν καθώς ο σύντροφός σου θα σου δείξει την πίστη και την εμπιστοσύνη του. Θα νιώθεις έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο και αυτή η συμπεριφορά δεν θα είναι αδιάφορη στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονιά είναι αφιερωμένη στην προσωπική σου ανάπτυξη, θα κάνεις πράξη ευνοϊκές δραστηριότητες. Η ρουτίνα δεν θα σου αρέσει, θα θέλεις να κάνεις τη ζωή σου συναρπαστική. Η παθιασμένη πλευρά σου επιλέγει να προχωρήσει και να εξελιχτεί. Δούλεψες πολύ, φρόντισες για τους άλλους και τώρα επικεντρώνεσαι στις δικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα.

Επαγγελματικά, θα χρησιμοποιήσεις τη δύναμη και τις γνώσεις σου για να κάνεις σωστές επιλογές. Ίσως αναλάβεις ένα μεγάλο σχέδιο. Να είσαι προσεκτική με τους ανθρώπους που δουλεύεις γιατί μπορεί να σου προτείνουν χρήσιμες ιδέες. Θα είσαι θαρραλέα και δημιουργική στη δουλειά σου ή στην επιχείρησή σου. Νέες ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις και την οικονομική σου κατάσταση και να κάνεις μελλοντικές επενδύσεις. Μπορεί στην αρχή να δυσκολευτείς, όμως θα επωφεληθείς μακροπρόθεσμα.

Ερωτικά, μπορεί να δυσκολεύτηκες τα προηγούμενα χρόνια, όμως ήρθε τώρα η στιγμή να κατανοήσεις τι πραγματικά μπορείς να περιμένεις από μια σχέση. Σε κάθε περίπτωση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά διότι είναι πιθανό να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή τη χρονιά ρίξε τους ρυθμούς σου και κάνε συμβιβασμούς. Συγκεντρώσου για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Υπάρχουν αλλαγές στον ορίζοντα. Διαθέτεις τις γνώσεις και την υπομονή για να υπερπηδήσεις τα εμπόδια.

Επαγγελματικά, η κατάστασή σου ήταν χαοτική. Τώρα έρχονται αλλαγές σε τόπο ή σε πόστο και θα χρειαστεί να κάνεις τροποποιήσεις για να διαχειριστείς τις ευθύνες σου. Ζήτα τη βοήθεια των συναδέλφων σου, πρέπει να τους εμπιστευτείς. Θα καταφέρεις να διαχειριστείς πιο αποτελεσματικά τα οικονομικά σου χάρις σε ένα οικονομικό πρόγραμμα ή μια τράπεζα. Κάνε οικονομία για να αντιμετωπίσεις τα απρόβλεπτα και να είσαι ήσυχη.

Ο έρωτας και η φιλία θα είναι παρόντα στη ζωή σου και αυτό σε κάνει ευτυχισμένη. Αν είσαι μόνη, θα βρεις ένα σύντροφο μέσα από γνωριμίες ή μέσα από εξόδους με φίλους. Αν έχεις σχέση, ανακάλυψε νέους δρόμους και νέες δραστηριότητες με το σύντροφό σου. Οι πιο ωραίες στιγμές θα είναι αυτές που περνάς με τα κοντινά σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις την ελευθερία επιλογών. Είναι ιδανική περίοδος για να τις προγραμματίσεις και να πάρεις τη μοίρα στα χέρια σου. Η δημιουργικότητά σου δεν θα έχει όρια, θα γοητεύεις. Επωφελήσου το!

Επαγγελματικά, θα εισάγεις θετικά σχέδια. Θα προοδεύσεις, όμως μην δείχνεις και τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια εκπαίδευση ή να μετακινηθείς σε άλλα μέρη. Αν σκεφτείς και κινηθείς πειθαρχημένα, θα τα καταφέρεις. Οι επενδύσεις σου εξελίσσονται θετικά και μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου.

Ερωτικά, είσαι πολύ ρομαντική και η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Είσαι χαρούμενη και ζεις με άνεση. Θα έχεις επιτυχίες είτε είσαι σε σχέση είτε μόνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η χρονιά των αλλαγών. Αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις της χρονιάς ακούγοντας το ένστικτό σου και παρατηρώντας τον κόσμο που σε περιτριγυρίζει. Βάλε προτεραιότητες και πάρε αποφάσεις. Απλοποίησε τα πράγματα ακόμα και αν η κατάσταση είναι χαοτική.

Επαγγελματικά, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στις αρχές της χρονιάς που θα τακτοποιηθούν προς το τέλος της χρονιάς. Με θέληση και πολύ δουλειά θα ξεπεράσεις τα εμπόδια. Και αν δεν είσαι ικανοποιημένη από την κατάσταση, είναι ιδανική στιγμή να βελτιώσεις τις γνώσεις σου. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για τα οικονομικά σου. Προς τα τέλη της χρονιάς θα είσαι ικανοποιημένη και θα γευτείς τους καρπούς όλων των προηγούμενων ετών.

Ερωτικά, στις αρχές της χρονιάς θα ζήσεις ρομαντικές και παθιασμένες εμπειρίες. Λίγο αργότερα θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Πρέπει να σκεφτείς και να βάλεις προτεραιότητες. Κάποιες σχέσεις τελειώνουν και άλλες ανθίζουν. Ανάλυσέ τις προσεκτικά για να δεις ποιες έχουν μέλλον και ποιες όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή τη χρονιά προχώρα κουβαλώντας στην πλάτη τις εμπειρίες του παρελθόντος, επωφελήσου από τα λάθη σου και χρησιμοποίησε τη σοφία σου για να κατασκευάσεις στέρεες βάσεις και να προοδεύσεις. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να αποδεχτείς τη νέα σου ταυτότητα. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις σου και πάρε αποφάσεις με σκέψη. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Επαγγελματικά, η δημιουργικότητά σου έχει θετική επιρροή στη δουλειά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να πας μπροστά. Όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση στις αρχές της χρονιάς , τα πράγματα θα βελτιωθούν από τα μέσα της και μετά. Θα αυξήσεις τα έσοδά σου και θα ζήσεις πιο άνετα. Μην κάνεις παρορμητικά έξοδα και επένδυσε έξυπνα τα χρήματά σου.

Ερωτικά, θα πάρεις αποφάσεις και θα χρειαστεί να είσαι θαρραλέα. Πέρασες δύσκολα, όμως τώρα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο. Θα γνωρίσεις άτομα εντελώς διαφορετικά από αυτά που μέχρι τώρα ήξερες. Αν έχεις σχέση, θα την ενδυναμώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή τη χρονιά θα προοδεύσεις χάρις στην αγάπη σου για δουλειά. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Θα επικεντρωθείς στους στόχους σου αλλά και στις επιθυμίες σου και τα συναισθήματά σου. Έχεις δουλέψει πολύ και είναι ώρα να διασκεδάσεις. Ψάξε να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία αφού μέχρι τώρα είχες άλλες ασχολίες.

Επαγγελματικά, δούλεψες πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Μια νέα ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί τώρα. Μπορεί να ξεκινήσεις μόνη, όμως στην πορεία κάποιοι θα εντυπωσιαστούν και θα θέλουν να δουλέψουν στο πλευρό σου. Οικονομικά, ήσουν εγκρατής και κρατούσες ένα σφιχτό budget. Τώρα θα επενδύσεις σε μελλοντικά σχέδια και ίσως ρισκάρεις. Θα χαλαρώσεις και θα δεις τα κέρδη σου να αυξάνονται.

Ερωτικά, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Η σταθερότητά σου είναι ένα ατού γοητείας. Θα είσαι ήρεμη και χαλαρή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο διαφορετικό από τα δικά σου δεδομένα. Αν έχεις σχέση, θα κατανοήσεις καλύτερα το σύντροφό σου και αυτό θα ενδυναμώσει τη σχέση και τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη ευκαιρίες και αλλαγές και δεν θα μπορείς να πάρεις ανάσα. Είναι μια συναρπαστική περίοδος για εσένα, γεμάτη προκλήσεις και θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου. Θα έχεις δημιουργικές ιδέες και θα χρειαστεί να διαχειριστείς πολλά πράγματα σε κάθε τομέα. Μην ανησυχείς. Όλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν.

Επαγγελματικά, όλα θα σου φαίνονται φυσιολογικά γιατί γνωρίζεις καλά τη δουλειά σου. Θα λύσεις πολλά προβλήματα και θα έχεις πολλά σχέδια. Αισθάνεσαι σιγουριά και δεν θα δυσκολευτείς. Η στρατηγική σου θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις όλα με αποτελεσματικότητα. Οικονομικά, θα αφιερώσεις χρόνο για να λύσεις τα θέματά σου και να βρεις τρόπο να εξοικονομήσεις χρήματα. Κάνε μελλοντικές επενδύσεις.

Ερωτικά, θα πάρεις χρόνο να σκεφτείς και να αναλύσεις την κατάστασή σου βλέποντας τα πράγματα με μια νέα ματιά. Έμαθες πολλά για τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου τα τελευταία χρόνια και ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου. Αν είσαι μόνη, μέσα από γνωστούς, θα κάνεις νέες συναντήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή τη χρονιά θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα αλλά θα τα ξεπεράσεις και θα μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα απρόβλεπτα. Θα αναγκαστείς να σκεφτείς και να βελτιώσεις τα πράγματα καθώς όλα εξαρτώνται από εσένα. Όσο και αν δεν αντέχεις, θα υπάρχουν διαμάχες και άγχος αλλά έχεις μάθει να λύνεις κάθε τύπο προβλήματος.

Επαγγελματικά, μπορεί να μην κατάφερες να φθάσεις τους στόχους σου είτε γιατί τα σχέδια ήταν μπερδεμένα είτε γιατί δυσκολεύτηκες με τους συνεργάτες σου. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις σου, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις. Ενδεχομένως υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και θα πρέπει να είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις. Συνέχισε να είσαι συνετή στον οικονομικό τομέα για να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Μην κάνεις σημαντικές αγορές για να καταπολεμήσεις το στρες. Κάνε υπομονή μέχρι να έχεις τα κατάλληλα μέσα στο χέρι.

Ερωτικά, θα κυριαρχεί ηρεμία. Αν είσαι μόνη, θα μπορείς εύκολα να βρεις ένα σύντροφο μέσα από το περιβάλλον σου. Αν έχεις σχέση, μπορείς να υπολογίζεις στο σύντροφό σου που σε ηρεμεί και σε στηρίζει στα δύσκολα. Ο έρωτας και η φιλία κυριαρχούν περισσότερο από ποτέ.

 

Απάντηση