10 tips για να νιώθουν οι καλεσμένοι σου… σαν στο σπίτι τους!

Είναι Σαββατοκύριακο και περιμένεις την κουμπάρα της αδελφής σου από την μακρινή Καστοριά! Τι; Θα την αφήσεις να πάει σε ξενοδοχείο; Ντροπή! Πρώτη φορά έρχεται στην πρωτεύουσα και είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει! Άφησε για λίγο στην άκρη τον σύζυγο που «στράβωσε» γιατί την Κυριακή παίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός…θα του περάσει! Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα! Εξάλλου θα έρθει Σάββατο πρωί και θα φύγει Κυριακή βράδυ. Τι στο καλό! Δευτέρα πρωί δουλεύει, τόσες ώρες ταξίδι…σίγουρα, Κυριακή απόγευμα θα την αποχαιρετάς στο σταθμό Λαρίσης!

10 tips για να νιώθουν οι καλεσμένοι σου...σαν στο σπίτι τους!

Ξέρεις ποια είναι τα 10 μυστικά για να την κάνεις να νιώσει άνετα όσο θα μείνει μαζί σας; Φύγαμε να δούμε τα 10 έξυπνα tips για να νιώσει σαν στο σπίτι της!

#1 Νερό

Άφησε πάνω στο κομοδίνο της μία κανάτα νερό και ένα καθαρό ποτήρι. Το νερό είναι απαραίτητο!

#2 Σνακς

Ετοίμασε ένα όμορφο καλάθι με διάφορα σνακς και άφησε το σε εμφανές μέρος στο δωμάτιο που θα κοιμηθεί. Σκέψου ότι μπορεί να ντρέπεται να ανοίγει το ψυγείο κάθε τρεις και λίγο!

#3 Φωτάκι νυκτός

Άφησε ένα φωτάκι αναμμένο στο δωμάτιο της για τη διάρκεια της νύχτας.

#4 Χώρος αποσκευών

Εντάξει μην αδειάσεις ολόκληρη τη ντουλάπα σου για να βάλει τα ρούχα της. Τοποθέτησε ένα σκαμπό ή μια άλλη επιφάνεια για να αφήσει τη βαλίτσα της.

#5 Μία επιπλέον κουβέρτα

Κρύο καιρός για δύο! Επειδή, όμως, θα σου ρθει μόνη της…άφησε ακόμη μία κουβέρτα να έχει στη διάθεσή της.

#6 Ωτοασπίδες

Καλό θα ήταν να έχει στη διάθεσή της ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Άφησέ το κάπου στο κομοδίνο της για να μη ξυπνήσει από τα γαβ γαβ του τζακ ράσελ το πρωί.

#7 Wi-Fi

Μη ξεχάσεις να της δώσεις τον κωδικό του ίντερνετ! Σίγουρα θα χρειαστεί….πως θα επικοινωνήσει με τις φίλες της στην Καστοριά 2 η ώρα τη νύχτα;

#8 Πετσέτες

Ένα ζευγάρι καθαρές πετσέτες είναι απαραίτητο κάπου δίπλα στο μαξιλάρι της! Πόσο χαίρεσαι κι εσύ όταν στα ξενοδοχεία που επισκέπτεσαι βρίσκεις καθαρές πετσέτες πάνω στο κρεβάτι!

#9 Λουλούδια

Είναι ωραίο να βρει ένα μπουκέτο λουλούδια δίπλα στο κρεβάτι της! Θα το εκτιμήσει και το feedback της επίσκεψής της θα είναι άψογο!

#10 Μάσκα ματιών

Δίπλα στο κομοδίνο της καλό θα ήταν να αφήσεις μία μάσκα ματιών για καλύτερο ύπνο. Που ξέρεις; Μπορεί να την ξέχασε στην Καστοριά και να της είναι απαραίτητη!

Απάντηση