Νέος έρωτας για την Ντορέττα: Ποιος είναι ο Ιταλός που της έκλεψε την καρδιά;

Νέος έρωτας στην πόλη, νέος έρωτας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου με ονομασία προέλευσης από τη μαγική Ιταλία! Όπως είδαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day», που διάβασαν τα εξώφυλλα των περιοδικών ΟΚ και Hello, ηΝτορέττα Παπαδημητρίου εδώ και πέντε μήνες είχε ζευγάρι με τον αρχιτέκτονα καιindustrial designer, Αλέξανδρο Φραντζολίνι.

Το περιοδικά ΟΚ και Hello δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες τους από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και όπως διαβάσαμε στο ΟΚ πηγή είπε στο περιοδικό: «Η Ντορέττα και ο Άλεξ είχαν γνωριστεί πριν από αρκετό καιρό, αλλά μόλις τους τελευταίους μήνες ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα, χάρη στη διακριτική στάση κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τώρα τη σχέση τους κρυφή ακόμη κι από κοντινά τους πρόσωπα».

Βέβαια, η ίδια η Ντορέττα δεν έχει πει λέξη για τον άντρα που της χρεώνουν ως νέο σύντροφο και δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες των περιοδικών που κυκλοφορούν σήμερα με το ίδιο εξώφυλλο. Άλλωστε, η ίδια, μας έχει δείξει με τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν της αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή: «Ακόμα και πριν γίνω γνωστή μέσα από τη δουλειά μου, δεν ήμουν ποτέ διαχυτική δημοσίως. Δεν μου άρεσε να με βλέπει ο κόσμος σε προσωπικές στιγμές», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Ο 36χρονος Αλέξανδρος Φραντζολίνι, όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα, είναι αθλητικός, γοητευτικός, ευγενικός, με χιούμορ κι αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θέλει η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε έναν άντρα! Και μάλλον, αν ισχύουν οι πληροφορίες, τα βρήκε όλα, σε ένα πολύ όμορφο πακέτο!

Απάντηση