Πρέβεζα: Εξαπάτησε άλλους δυο ο… αετονύχης της Πρέβεζας

Λίγες ημέρες μετά την εξιχνίαση απάτης σε βάρος ενός 43χρονου

Λίγες ημέρες μετά την εξιχνίαση της απάτης σε βάρος ενός 43χρονου που κατάφερε να πείσει ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για την έκδοση δανείου και πιστωτικής κάρτας από τράπεζα γερμανικών συμφερόντων, αποδείχθηκε ότι ο 35χρονος αετονύχης είχε εξαπατήσει τουλάχιστον άλλους δυο πολίτες στην περιοχή της Πρέβεζας.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο πολυμήχανος απατεώνας είχε προσκομίσει πλαστά παραστατικά σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας από το οποίο αγόρασε δύο κινητά, με τον ισχυρισμό ότι θα εξοφλούσε το αντίτιμο μέσω της μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό του σε γερμανική τράπεζα. Φυσικά, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν είδαν ποτέ τα χρήματα για την αγορά των κινητών. Αλλά και στις 14 Σεπτεμβρίου, ο 35χρονος είχε προσπαθήσει να εξαπατήσει έναν 64χρονο στην κοινότητα Καλαμίτσι με το κόλπο της έκδοσης δανείου από τράπεζα της Γερμανίας.

Οι δύο νέες υποθέσεις απάτης εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια της Πρέβεζας μετά την ταυτοποίηση του 35χρονου ως δράστη της πρώτης περίπτωσης, που είχε διαπραχθεί στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, όταν είχε πείσει τον 43χρονο να του δώσει 1.200 ευρώ για τα υποτιθέμενα έξοδα της έγκρισης του δανείου και την τραπεζική προμήθεια. Και για τις δυο απάτες σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Comment here