Η Κοζάνη απεργεί! Η μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τελευταίων ετών

Με τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, φορέων, του εμπορικού κόσμου, συλλόγων – σωματείων της περιοχής αλλά και σχολείων, η Κοζάνη εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της πόλης, κυρίως στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.

Η πλειοψηφία των καταστημάτων της Κοζάνης ήταν κλειστά από το πρωί.

Το μήνυμα του κόσμου προς το Υπουργείο Υγείας ήταν σαφές: Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου! Με την απαίτηση του δικαιώματος στην Υγεία και φρένο στη συνεχή υποβάθμιση του πολυτιμότερου αγαθού!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετείχαν: Ο Δήμος Κοζάνης, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το ΕΒΕ και ΓΕΩΤΕΕ Κοζάνης, το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, το ΤΕΕ/ΤΔΜ, ο Ιατρικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, πλήθος σωματείων εργαζομένων και πολιτιστικοί Σύλλογοι της Κοζάνης, η Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, οι δήμοι Σερβίων – Βελβεντού και Βοΐου, καθώς επίσης και κόμματα.

3sRFwLNbc5yQzC0q1XSJIDYvEWMVomgr-otfbkZecMlV4GXm5airTD3LYh6qHgNB2 (1) 3sRFwLNbc5yQzC0q1XSJIDYvEWMVomgr-otfbkZecMlV4GXm5airTD3LYh6qHgNB2 7rPDUtTAYKmvWcFnyEpo4bRaqSQ8ugXZ-rWNpYJCs9ntoqGQDgFXzLR0f5UkKA6EI wolZXjePChaExzYV6GHFMtWvbU7Dnc4B-FadihzINrGSX9HueVoB1Qgy3nT48LbK2

Φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR

Πηγή: http://www.kozanilife.gr

Απάντηση