Μαθήματα Styling από την collection της Chanel

H Chanel πριν μερικές μέρες παρουσίασε την Pre-Fall collection του 2016, δίνοντας μια ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν εκεί να κάνουν ένα παριζιάνικο ταξίδι στην καρδιά της Ρώμης – με τον Karl Lagerfeld, όλα είναι πιθανά. Το στυλ της τελευταίας collection αφορούσε την αναβίωση μιας σύγχρονης Μπριζίτ Μπαρντό. Τα μαθήματα styling που πήραμε από τη συγκεκριμένη συλλογή του οίκου Chanel δείχνουν να έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες και τον τρόπο που μπορεί να φορέσει κανείς ένα outfit με χειμερινή διάθεση. Εμπνευστείτε από Chanel.

Μαθήματα Styling από την collection της Chanel

Μαθήματα Styling από την collection της Chanel

1. Η επιστροφή των καλσόν

Τα σχεδόν καθόλου γυμνά πόδια στο show της Chanel Pre-Fall 2016, έκαναν αίσθηση, και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή τους είναι γεγονός. Δαντελωτά καλσόν με retro διάθεση αποτέλεσαν ιδανικό συμπλήρωμα της μεταβατικής γκαρνταρόμπας.

2. Drape παλτό πάνω από τους ώμους

Ο πιο cool τρόπος για να φορέσει κανείς το παλτό του σήμερα, ριγμένο χαλαρά και αβίαστα πάνω από τους ώμους – μια ευκαιρία να αναδείξετε ολόκληρο το outfit, χωρίς να το κρύψετε. Ένα εύκολο στιλιστικό τρικ που προτιμούν πολλές από αυτές που παίζουν με τη μόδα και το στυλ τους.

3. Δέστε το σακάκι γύρω από τη μέση σας

Ψάχνετε για έναν άλλο τρόπο για να φορέσει το σακάκι σας; Δέστε το γύρω από τη μέση σας, ακριβώς όπως ένα φούτερ ή ένα πουλόβερ. Ένα στυλ ιδιαίτερα δημοφιλές από τη δεκαετία του ’90. Τώρα επέστρεψε και διεκδικεί μια θέση στα hot trends της επόμενης χρονιάς.

4. Layering στα κολιέ σας 

Τα αξεσουάρ από μόνα τους είναι πολύ διασκεδαστικά έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον αν επιχειρήσετε να δημιουργήσετε layerings με τα κολιέ σας. Εμπνευστείτε από το στυλ της Chanel που γνωρίζει καλά τον τρόπο του να επιδεικνύει κομψά τα κολιέ σου. Και μην ξεχνάτε πως όσα πιο πολλά τόσο το καλύτερο.

5. Επιλέξετε μονοχρωματικά look 

Total black look ή ολόασπρα look αποδεικνύουν κάθε φορά πως δεν θα βρεθούν ποτέ εκτός σκηνής της μόδας. Συμβάλλουν στην δημιουργία μονοχρωματικών look κομψών με αβίαστη χαλαρότητα – απαραίτητα στοιχεία του σύγχρονου στυλ.

Απάντηση