Φτιάξε μόνη σου υπέροχα beauty δωράκια!

Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να χαρίσεις, αυτές τις γιορτές, όμορφα και πρωτότυπα beauty δωράκια σε αγαπημένα σου πρόσωπα! Δωράκια που θα φτιάξεις μόνη σου, που θα έχουν τη δική σου ταυτότητα, τη δική σου προσωπικότητα! Δωράκια που ο παραλήπτης τους θα νιώσει ότι τον σκέφτηκες λιγάκι παραπάνω από το να πήγαινες και να έπαιρνες κάτι έτοιμο από το εμπόριο για εκείνον! Δωράκια που σίγουρα δε θα χρειαστεί να τα αλλάξουν και να «μπλέξεις» με κάρτες αλλαγής!

Φτιάξε μόνη σου υπέροχα beauty δωράκια!

Φύγαμε να δούμε όμορφα και πρωτότυπα beauty δωράκια που θα φτιάξεις μόνη σου και θα δώσεις αμέτρητη χαρά στους αποδέκτες τους!

Ενυδατική κρέμα σώματος με ευκάλυπτο και μέντα!

Φτιάξε μόνη σου υπέροχα beauty δωράκια!

Ένα μοναδικό και πρωτότυπο δωράκι που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου γρήγορα και εύκολα! Πάρε χύμα βούτυρο κακάο και πρόσθεσε τα αγαπημένα σου αιθέρια έλαια. Για τόνωση και αναζωογόνηση, ο ευκάλυπτος και η μέντα είναι ιδανικά!

Μπάλες από ροδοπέταλα για το μπάνιο

Φτιάξε μόνη σου υπέροχα beauty δωράκια!

 Θα χρειαστείς:

-1 3/4 κούπας μαγειρικη σοδα

-1 κούπα κιτρικο οξυ (στα σουπερ μαρκετ στα μπαχαρικα, λεγεται και ΞΥΝΟ)

-2 κούπες  κορν φλάουρ

-χρώματα ζαχαροπλαστικής

-αιθέρια έλαιο της προτίμησής σου -ωραία επιλογή είναι το ροδόνερο-

-δοχεία με βαποριζατέρ (σπρέι)

-φόρμες ψησίματος με το επιθυμητό σχέδιο (ακόμη καλύτερα σιλικόνης) ή θήκες για παγάκια, σοκολατάκια

Εκτέλεση:

Κοσκίνισε  τη μαγειρική σόδα με  το κιτρικό οξύ και το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια μετέφερε 1 κούπα του μίγματος σε ένα γυάλινο μπολ. Προκειμένου να δώσεις χρώματα θα γεμίσεις τόσα δοχεία (με βαποριζατέρ), όσα και τα χρώματα με: νερό και 6 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τώρα λίγο λίγο ψεκάζεις το μείγμα στο μπολ με το χρώμα στο δοχείο και ανακατεύεις  κάθε λίγο και λιγάκι, έως ότου προκύψει ένα όμορφο χρώμα. Πρόσθετε λίγο νερό , αλλά σταδιακά για να μην αφρίσει. Τσεκάρεις με τα χέρια σου την υφή, να γίνει μια ζύμη. Είναι η στιγμή να προσθέσεις 5-6 σταγόνες αιθέριου ελαίου και τα ροδοπέταλα και να ανακατέψεις πολύ καλά. Έτοιμο το μείγμα για να μπει στις φόρμες και να το αφήσεις να στεγνώσει τουλάχιστον για 2 ώρες. Συνεχίζεις με το υπόλοιπο μείγμα αντίστοιχα!

Lip Balm για τα χείλη

Φτιάξε μόνη σου υπέροχα beauty δωράκια!

Θα χρειαστείς:

-½ κ.σ κερί

-1 κ.σ αμυγδαλέλαιο

-1 κ.σ μέλι

-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας
Εκτέλεση:

Λιώνεις σε μπεν μαρί το κερί και προσθέτεις 1 κ.σ αμυγδαλέλαιο. Ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βγάλτο από τη φωτιά και πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας μέλι καθώς και τις πέντε σταγόνες βανίλιας. Ανακάτεψε τα όλα μαζί πολύ καλά και βάλε το μείγμα σε ένα καθαρό βαζάκι. Αφησέ το να κρυώσει και να γίνει στέρεο!

Τι πρωτότυπα δωράκια!

Απάντηση