Τριήμερη επίσκεψη Θανάση Θεοχαρόπουλου στις Βρυξέλλες – Με ποιους συναντάται

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες (Δευτέρα – Τετάρτη) όπου θα συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κύκλος επαφών του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ  άνοιξε τη Δευτέρα  (7/12) με την συνάντηση του με τον Knut Fleckenstein, Αντιπρόεδρο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς συναντήθηκε με τον Gianni Pittella, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. 

Την Τρίτη ο κ. Θεοχαρόπουλος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Pervenche Berès, Επικεφαλής της γαλλικής σοσιαλιστικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Αντιπρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Την Τρίτη επίσηςο κ. Θεοχαρόπουλος θα συμμετέχει σε debate με θέμα την «μεταρρύθμιση των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Το debate θα ανοίξει ο Gianni Pittella, με ομιλητές τους Mario Montiπρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Pierre MoscoviciΕυρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών, και Ivailo KalfinΑναπληρωτής Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Την Τετάρτη 09/12, ο κ. Θεοχαρόπουλος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Roberto Gualtieri, Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και Μέλος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

αρχείο λήψης (1)

Απάντηση