9 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις ΑΜΕΣΑ

Δεν μιλάμε για επιπόλαια σημάδια, αλλά πιο σοβαρά.
1. Όταν σε «ξεγελάει»Όταν δηλαδή σου λέει συχνά πως είναι εδώ για σένα και πως ότι τον χρειαστείς θα είναι δίπλα σου και στην πρώτη δυσκολία, δεν είναι πουθενά. Εντάξει, μία φορά μπορεί κάτι να έτυχε, αλλά οι πέντε συνεχόμενες, πρέπει κάτι να σου πουν.

2. Όταν αποφασίζει εκείνος για όλα

Και δεν εννοούμε απλά να παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει πράγματα για εσάς, αλλά να αποφασίζει εκείνος και για σένα. Παρασκευή βράδυ για παράδειγμα, που μπορεί εσύ να είσαι πτώμα από τη δουλειά και θέλεις να μείνεις σπίτι, ενώ εκείνος έχει ήδη αποφασίσει και για τους δύο σας ότι θα πάτε σε ένα party.

3. Όταν κυκλοφορείς σαν τον ταξιδιώτη συνεχώς

Ξέρεις τι εννοούμε. Όταν κάθε βράδυ σου ζητάει να πας εσύ σπίτι του γιατί εκείνος βαριέται να κουνηθεί και εσύ ανεξάρτητα από το τι έχεις να κάνεις την άλλη μέρα το πρωί, πας.

4. Κάθε φορά τσακώνεστε (ή χωρίζετε) για τον ίδιο ακριβώς λόγο

Όσο κι αν τον αγαπάς, το γεγονός ότι τσακώνεστε πάντα για τον ίδιο λόγο, και ότι αυτός ο λόγος, μετά από τόσο καιρό, δε λύνεται, κάτι σημαίνει.

5. Έχει πάντα έτοιμες δικαιολογίες όταν τον ρωτάς γιατί δεν απάντησε στο μήνυμα σου ή στο γιατί δεν βρεθήκατε προχθές

Ή ακόμα χειρότερα, κάποιες φορές οι δικαιολογίες του δεν έχουν καμία συνοχή και δε βγάζουν και πολύ νόημα.

6. Ενώ είστε μαζί έξω, τον πιάνεις να κοιτάω συχνά άλλες

Εντάξει, το ωραίο πρέπει να το θαυμάζουμε. Όχι όμως και να του τρέχουν τα σάλια για κάποια άλλη, ενώ είσαι δίπλα του. Ε, όχι.

7. Όταν σε μειώνει

Αρνητικά σχόλια για το σώμα σου ή κακή κριτική για πράγμα που σου αρέσουν και θέλεις να κάνεις, για παράδειγμα.

8. Δεν βγαίνετε ποτέ ραντεβού

Δεν εννοούμε κάθε μέρα να ζείτε τα πρώτα σας ραντεβού, αλλά όταν έχετε κόψει εντελώς τις εξόδους και τις βόλτες και το μόνο που κάνετε είναι να βλέπετε ταινίες σπίτι, τότε μάλλον πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα.

9. Όλη την ώρα κάτι του φταίειΠώς τυχαίνει κάθε φορά και τον ενοχλούν τα ΠΑΝΤΑ όταν είστε οι δύο σας κάπου έξω; Καιρός να βρεις κάποιον που δε γκρινιάζει συνεχώς χωρίς λόγο.

Απάντηση