6 tricks για να αρέσεις πάντα σε όλους

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, έχεις ακούσει να λένε, όμως, η αλήθεια είναι ότι κάποια κορίτσια μπορούν με ένα βλέμμα τους ή με μια κίνησή τους να γοητεύσουν τους πάντες. Πως το καταφέρνουν; Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση- που σίγουρα βοηθάει- υπάρχει και η γλώσσα του σώματος που μπορεί να πει πολλά περισσότερα στον κόσμο που γνωρίζεις. Αξιοποίησε 6 tricks που θα σε βοηθήσουν να αρέσεις πάντα σε όλους:

To πλατύ χαμόγελο: Όχι, δεν χρειάζεται να χαμογελάς σε όποιον γνωρίζεις γιατί έτσι δεν εστιάζεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Time, δεν πρέπει να χαμογελάς αμέσως:  Κάνε μια παύση, κοίτα τον άλλο στα μάτια και μετά χάρισέ του το πιο πλατύ σου χαμόγελο.

Έντονο βλέμμα: Όπως συμβουλεύει η Leil Lowndes στο βιβλίο της ‘How to Talk To Anyone’, καλό είναι να κολλήσεις το βλέμμα πάνω στο άτομο που σε ενδιαφέρει ακόμα κι αν έχετε τελειώσει την συνομιλία σας. Όταν πάρεις το βλέμμα σου από πάνω του, κάνε το πολύ αργά και διστακτικά!

Πες το με τη γλώσσα του σώματος: Οι άνθρωποι προσέχουν όλες τις κινήσεις μας, για αυτό όταν γνωρίζεις ένα καινούριο πρόσωπο καλό είναι να τους δίνεις την απόλυτη προσοχή σου αλλά και να προσέξεις ώστε το σώμα σου να είναι στραμμένο προς το μέρος τους.

Μην κινείσαι νευρικά: Εάν θέλεις να δείξεις στους άλλους ότι τους προσέχεις και ότι σε ενδιαφέρουν καλό είναι να μην κάνεις πολλές κινήσεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, μην στριφογυρίζεις, μην παίζεις με τα μαλλιά σου ή βάζεις τα χέρια σου στο πρόσωπο.

Δείξε αυτοπεποίθηση: Η σωστή στάση σώματος είναι αυτή που δείχνει στους άλλους ότι νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Για να είσαι πάντα σίγουρη ότι έχεις τη σωστή στάση, η Lowndes έχει μια συμβουλή: Υποκρίσου ότι κάθε φορά που περνάς από μια πόρτα, δαγκώνεις κάτι. Έτσι θα χαμογελάσεις, θα έχεις καλύτερη διάθεση και κάθε μυς στο σώμα σου θα επεκταθεί ώστε να έχεις την σωστή στάση, δηλαδή να έχεις τους ώμους πίσω, τον κορμό σου προς τα έξω και να αισθάνεσαι τα πόδια σου ελαφριά!

Χαλάρωσε: Κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον, υποκρίσου ότι είναι ήδη καλός σου φίλος. Υποσυνείδητα θα χαλαρώσεις, θα έχεις πιο ήρεμες αντιδράσεις και πιο σωστή στάση σώματος. Ταυτόχρονα, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για την αρχή μιας νέας σχέσης ή μιας νέας φιλίας.

Απάντηση