Βίντεο: Η πιο απίστευτη κομπίνα τερματοφύλακα για να πιάσει το πέναλτι

O Μάρβιν Χιτζ πήγε σε άλλο επίπεδο τη λέξη «κομπίνα» – Τον «συνέλαβε» όμως η τηλεοπτική κάμερα και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη

Σε άλλο επίπεδο πήγε ο τερματοφύλακας της γερμανικής Άουγκσμπουργκ Μάρβιν Χιτζ τις κομπίνες προκειμένου να μην δεχθεί γκολ από τα 11 βήματα.

Όταν ο διαιτητής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Κολωνία καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Κολωνίας ο Χιτζ την ώρα που οι συμπαίχτες του διαμαρτύρονταν αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες του να αποσοβήσει το γκολ.

Έτσι σιγά-σιγά άρχισε να σκάβει με τη μύτη του παπουτσιού του το χορτάρι μπροστά από την άσπρη βούλα και «ω του θαύματος» η προσπάθειά του είχε αποτέλεσμα. Όταν ο Άντονι Μοντέστε πήρε φόρα για να σκοράρει, γλίστρησε και έτσι το σουτ του ήταν πιο αδύναμο επιτρέποντας στον Χιτζ να διώξει τη μπάλα.

Για κακή τύχη του Χιτζ όμως η κάμερα κατέγραψε όλο το «έργο» του και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του υποχρεώθηκαν να συζητήσουν συγγνώμη για την πράξη του αυτή.

«Δεν ήταν σωστή η ενέργειά του. Δεν ήταν έξυπνη ούτε και δίκαιη. Αλλά όταν ορισμένες φορές πιστεύεις ότι αδικείσαι, τότε αντιδράς υπερβολικά» δήλωσε ο προπονητής της Άουγκσμπουργκ, Μάρκους Βάιντσιρλ.

Για την ιστορία η Κολωνία επικράτησε τελικά με 1-0 με γκολ έξι λεπτά μετά το πέναλτι.

Απάντηση