Τριήμερο ακολασίας στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Ζευγάρια έτοιμα για όλα πλήρωσαν 1500 ευρώ για ένα τριήμερο σεξ – πάρτι

Ένα τριήμερο, με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά «παιχνίδια» και ατελείωτες ερωτικές συνευρέσεις έζησαν περίπου 150 άτομα από όλη την Ελλάδα στο «Ρortaria Hotel&Spa» στο Πήλιο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso» στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σεξ-πάρτι κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η διοργάνωση ήταν έργο του «Prive Club», του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή ώστε να βρεθούν στο Πήλιο.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο έγινε χαμός», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το «καυτό» τριήμερο ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές… χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η ύπαρξη των glory holes. Μέσα από  τις «τρύπες ηδονής», όπως αλλιώς λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο στην Πορταριά του Πηλίου έμοιαζε κυριολεκτικά με φρούριο το περασμένο τριήμερο αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει.

Όπως σημειώνει μάλιστα η «Espresso» παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους από τους υπευθύνους αυτό στάθηκε αδύνατο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι το τριήμερο όλα τα δωμάτια ήταν κλεισμένα.

Απάντηση