Γαριδοπιτάκια με κρέμα τυριού στο τηγάνι

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  • 400 γρ. γαριδες αποφλοιωμενες
  • 2 πακέτα τυρί κρέμα
  • ½ κρεμμύδι, ½ πιπεριά, 1 καρότο, 1ματσάκι άνιθο
  • 6 φέτες τυρί του τοστ
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τις γαρίδες για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το τυρί τοστ κομμένο κύβους, τις γαρίδες στραγγισμένες, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Τρίβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τον άνηθο, το καρότο στο μουλτι και τα βάζουμε και αυτά στο μπολ. προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα. Ανακατεύουμε το μίγμα.

Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε 2-3 κομμάτια κατά μήκος βάζουμε σε κάθε κομμάτι και κουταλιά από το μείγμα και τυλίγουμε. Ψήνουμε σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν 2-3 λεπτά.

Απάντηση