Αφράτα κεμπάπ με πρόβειο γιαούρτι και ανθόμελο

Υλικά

  • 750 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 250 γρ. κιμά αρνίσιο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ ανθόμελο
  • ½ φλιτζάνι πρόβειο γιαούρτι
  • 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • ½ κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • ½ κουτ. γλυκού κύμινο σκόνη
  • 2 κουτ. σούπας φρυγανιά

Διαδικασία

Πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε τον κιμά, το λιωμένο κρεμμύδι, τα υπόλοιπα υλικά . Bάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για μία ώρα. Πλάθουμε τα κεμπάπ και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά

Απάντηση