5 πρωτότυπα δώρα να κάνεις στο αγόρι σου τα Χριστούγεννα

Κάθε φορά που έχει γενέθλια, γιορτή ή είναι Χριστούγεννα, σε πιάνει το κλασσικό άγχος: Τι να του πάρω δώρο; Εάν πάλι είναι οι πρώτες γιορτές που περνάτε μαζί, θες να τον καταπλήξεις και να τον ευχαριστήσεις.Πριν πάρεις τους δρόμους στο Σαββατοκύριακο και πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι την περίπτωση δανείου δες εδώ 5 ιδέες για πιο προσωπικά δώρα.

Το Yolo σκέφτηκε κάποια πρωτότυπα, προσωπικά δώρα, χωρίς… απόδειξη αλλαγής και πιστεύουμε ακράδαντα πως το βράδυ των Χριστουγέννων θα είναι το πιο όμορφο για εσάς

1.   (Eρωτικές) κάρτες από τα χεράκια σου


Αν πιάνει το χέρι σου, είναι πανεύκολο να φτιάξεις κάρτες και να του τις κάνεις δώρο. Εάν δε, έχεις το θάρρος –που υποθέτουμε ότι το έχεις, αφού το αγόρι σου είναι-, μπορείς να του φτιάξεις πιο προσωπικές κάρτες και να διαλέξει για παράδειγμα πέντε από τις δέκα. Πρωινό στο κρεβάτι, ένα φιλί στο αγαπημένο του σημείο και όόότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, είναι μερικές από τις επιλογές σου.

2.    Δείπνο για δύο


Νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από φαγητό με τον αγαπημένο σου, κεριά, συζήτηση και μετά σεξ. Εάν έχεις χώρο δικό σου και μπορείς να μαγειρέψεις-εντάξει, παρήγγειλε από το κινέζικο ¨η την τρατορία στη γωνία-, τότε κά’ ντου το τραπέζι. Εάν δεν είστε του πολύ μέσα, πάρ’ τον μετά και βγείτε για ένα ποτό, χαζεύοντας τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες.

3.    Μια εμπειρία ζωής


Μπορεί να είναι μια βραδιά με το αγαπημένο του ξένο συγκρότημα. Μια εκδρομή για bungee jumping, για snowboard ή ένας γύρος paintball. Με την αδρεναλίνη στα ύψη που θα νιώσει την ημέρα που θα το κάνει, θα σε ευγνωμονεί μια ζωή.

4.    Ενα άλμπουμ  γεμάτο ΕΣΥ ή ΕΣΕΙΣ!


Μπορείς να κάνεις χίλια δυο πράγματα! Να εκτυπώσεις φωτογραφίες σου.Σε όλες τις φάσεις. Στη Σχολή, δοκιμάζοντας sexy ρούχα, στέλνοντας φιλάκια στον καθρέφτη σου…Μπορείς   να κολλήσεις στις σελίδες του χειροποίητου λευθκώματος  τις αγαπημένες σας φωτό, να γράψεις ό,τι αισθάνεσαι και δεν του το έχεις πει –πρόσεξε μην τον τρομάξεις τον άνθρωπο!- , να κολλήσεις μικρά πραγματάκι που θυμίζουν  δικες σας στιγμές. Πχ,  ένα αποξηραμένο λουλούδι απ΄την ανθοδέσμη που σου αγόρασε – έστω κι απ τα φανάρια, (είμαι σίγουρη ότι την έχεις κρατήσει, ένα εισιτήριο από το πρώτο σας σινεμά , κλπ…, να ψεκάσεις μία σελίδα με το άρωμά σου και να είναι το άλμπουμ σας. Πολύ ρομαντικό και αληθινό!

5.    Ένα σκυλάκι/γατάκι/Ιγκουάνα/ψαράκι  από φιλοζωική οργάνωση


Κάνεις καλό, δίνεις αγάπη σε μια ψυχούλα και θα είναι και ένα μεγάλο τεστ για τη σχέση σας. Βασική προϋπόθεση να ξέρεις ότι μπορεί και θέλει να το φιλοξενήσει σπίτι του και ότι δεν θα το παρατήσει σε δέκα μέρες.

Τώρα αν δεν είναι ούτε sexmaniac (κατηγορία πρώτη), ούτε καλοφαγάς (κατηγορία δεύτερη),  ούτε περιπετειώδης (κατηγορία τρίτη), ούτε ευαίσθητος (κατηγορία τέταρτη), ούτε φιλόζωος (κατηγορία Πέμπτη), τότε κοπελιά τι να σου πω… Πάρ’ του το καινούριο PS4 να είσαι μέσα! (Kαι ακριβό και Βoring!)

Απάντηση