ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ έκανε πασίγνωστη τραγουδίστρια – Βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο (φωτο)

Φόβους για την κατάστασή της πυροδότησε πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία έγραψε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο Facebook, αναφέροντας πως έχει πάρει υπερβολική δόση.

Ο λόγος για την Σινέντ Ο’ Κόνορ, η οποία διευκρίνιζε πως βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Ωστόσο μετά την ενεργοποίηση και των θαυμαστών της, η αστυνομία την εντόπισε και της προσφέρθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Η 48χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, που είναι περισσότερο γνωστή για το κομμάτι του 1990 «Nothing Compares 2 U», είχε υποβληθεί τον Αύγουστο σε υστερεκτομή και, όπως έγραφε, «ούρλιαζε κι έκλαιγε για εβδομάδες» ενώ οι «δύο τελευταίες νύχτες την τελείωσαν».

«Πήρα υπερβολική δόση (…) Αν δεν το έγραφα αυτό, τα παιδιά και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι νεκρή για εβδομάδες πριν το μάθουν. Είμαι μια φρικτή μητέρα και φρικτός άνθρωπος, που έμεινα μόνη μου. Κλαίγοντας για εβδομάδες».

Περισσότερα από χίλια μηνύματα συμπαράστασης γράφτηκαν κάτω από την ανάρτησή της μέσα σε λίγη ώρα.

«Χρειάζομαι ένα καινούριο σπίτι, μια νέα δουλειά, μια νέα ζωή… Η μουσική τελείωσε για μένα. Η μουσική μού το έκανε αυτό. Με έκανε αόρατη, δολοφόνησε την ψυχή μου. Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική…», έγραφε, «έχασα τα πάντα, τη δουλειά μου, το σπίτι μου, τους γιους μου, τη μήτρα μου, τα μεγαλύτερα παιδιά μου, την ταυτότητά μου. Δεν μπορώ να περάσω τα Χριστούγεννα με αυτούς τους ανθρώπους ποτέ ξανά. Έχω βρεθεί σε μια γωνία που με κάποιο τρόπο δεν με έχει σκοτώσει ακόμα. Δεν έχω οικογένεια, δεν έχω σπίτι, δεν έχω δουλειά

Η 48χρονη είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Πλέον έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

ocoonr

Απάντηση