ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΟΚ

Στην Ελληνική πραγματικότητα επιστρέφει την Τρίτη ο Φίλιππος. Θα αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ (γήπεδο Μίκρας) στις 6μμ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Μιλώντας για το ματς, ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε τον περσινό νταμπλούχο και αυτό τα λέει όλα. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Μετά την διακοπή περισσότεροι παίκτες απέκτησαν καλύτερο ρυθμό. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι και στα δυο παιχνίδια της εβδομάδας, με τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την κατάσταση του ΠΑΟΚ και του Διομήδη την δείχνει και η βαθμολογία. Η ομάδα μας είναι αρκετά φορμαρισμένη αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αγωνιστικά, ο Κώστας Τούτσης δεν θα έχει στην αποστολή τον τραυματία Διογένη Αποστολίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός 10-15 ημέρες. Αντίθετα ο Γρηγόρης Σανίκης ξεπέρασε την ίωση, αναμένεται να είναι στην αποστολή και ο προπονητής του θα κρίνει αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι.

 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Κατσίκης, Μιχαηλίδης.

Απάντηση