VIDEO:Γρηγόρης Κυριακίδης στον AVENA 97,7:Ο Δήμαρχος Την ίδια ευαισθησία που δείχνει για την περιοχή του Αγίου Νικολάου να δείξει και για την έκταση που βρίσκεται στην περιοχή του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης

Την ίδια ευαισθησία που δείχνει και πρέπει για να παραμείνει η  έκταση που ανήκει στο Δήμο  Νάουσας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου να δείξει και για την έκταση που βρίσκεται στην περιοχή του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης όπου με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου θέλει να εκποίησή είπε (απευθηνόμενος  προς τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη) ο Γρηγόρης Κυριακίδης δημοσιογράφος της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  σε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του AVENA 97,7.

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις και τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια  του Δημοτικού συμβουλίου και συγκεκριμένα για την εκμίσθωση του ΚΙΟΣΚΙ.

Ακόμη Είπε.

Υπάρχει κενό ενημέρωσης και θα περίμενε περισσότερη ευαισθησία στον τομέα αυτό από έναν νέο άνθρωπο.

Ο Δήμαρχος για κέντρο γαστρονομίας και οίνου προόριζε το χώρο,ενώ τώρα το εκμισθώνει.

Είπε ακόμη για την σκληρή αντιπαράθεση( με αφορμή το χωριό του Αι Βσίλη που θα γίνει στον Κοπανό)του Δημάρχου με τον πρώην  Δήμαρχο Καραμπατζό και την αποχώρηση αυτού και των συμβούλων του από την διαδικασία,καθώς επίσης και την αντίδραση των λαικατζίδων για το ίδιο θέμα.

Σκληρή αντιπαράθεση ο Δήμαρχος είχε και με 3 προέδρους ΤΔ του πρώην  Δήμου Ειρηνούπολης με αφορμη την απόφαση για την αλαλαγή χρήσης του πρώην Δημαρχείου Ειρηνούπολης. Σημειωτέον οι δύο είναι τις δικής παράταξης.

 

Απάντηση